serfina مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 395 عنوان وام بلو 53 بازدید | 4 پست سلام قشنگااااا شبتون بخیرعزیزان اونایی که وام بلو برداشتن و تسویه کردن چتد وقت بعدش دوباره وام تعلق گرفت ؟ ممنون میشم راهنمایی کنین 1404/02/16 | 21:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lmnabcd عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 1640 شما گرفتین ده میلیونو من الان یک هفته شبی یک میلیون میریزم توش چقد باید پول بزنم تا معدل حسابم سه میلیون بشه اصلا سر درنمیارم
serfina مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 395 شما گرفتین ده میلیونو من الان یک هفته شبی یک میلیون میریزم توش چقد باید پول بزنم تا معدل حسابم سه می ... بله من یه ده تومن فعال دارمشما دو ماه اول میانگین حسابتو بالا نگهدار ماه اخر ده رو روز اخر یه پول مبلغ بالا ده پونزده تومن بریز میده بهتون
lmnabcd عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 1640 بله من یه ده تومن فعال دارمشما دو ماه اول میانگین حسابتو بالا نگهدار ماه اخر ده رو روز اخر یه پول مب ... مثلا چقد نگه دارم دوماه اولو بد باید بزارم پول بخابه تو حساب دست نزنم یا میشه خرج کنم من تو این هفته هشت تومن ریختم بد پنج تومنشو ورداشتم خرج کردم
serfina مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 395 مثلا چقد نگه دارم دوماه اولو بد باید بزارم پول بخابه تو حساب دست نزنم یا میشه خرج کنم من تو این هفته ... پنج شش تومن نگه دارین دیگه حسابتون استفاده کنین همش ولی نزارین خالی بمونه اصلا روزای اخر ماه موجودیتون بیشتر کنین