2777
2789
عنوان

طلا برای بله برون💍💎

| مشاهده متن کامل بحث + 2095 بازدید | 128 پست
درکل ما رسم پس دادن نداریم یا میفروشیم یا عوض میکنیم یا میبریم حرم اما رضا البته در صورت طلاق

اها. حالا. انشالله که پیش نیاد

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله اخه من یه دوره میخواستم اطلاعاتم درباره ی ازدواج مسایل حقوقی ایش زیاد شه سرچ کردم درباره ی هدیه ...

بعضیا خیلی رو این موارد حساسن 

حتی جهازم مکتوب میکنن همه اقوام عروس و داماد زیرشون امضا میکنن سیاهه برمیدارن 

و فاکتور طلاها و... 

بعضیام مث ما اینجوری نیستن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
اره تو سریال اقای قاضی قاضیه گفت حتما سیاهه جهاز داشته باشید خیلی مهمه

اره برای کساییک خیلی خانوادشون دخالت میکنن یا رندن و... 

بعدم دیدم کساییک حتی کادوهایی ک براشون اوردن ظروف و تابلو و... جدا کردن😂

ده بار زدم میچرخه ارسال نمیشه

سلام

آره عکس گذاشتن تقریبا از عصری خراب شده نمیشه گذاشت.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلامآره عکس گذاشتن تقریبا از عصری خراب شده نمیشه گذاشت.

سلام حال شما؟ 

ای بابا میگم خیلی رومخم بود 10بار سعی کردم هی رفتم و اومدم نشد 

اطلاع ندارین کی درست میشه؟ 

سلام حال شما؟ ای بابا میگم خیلی رومخم بود 10بار سعی کردم هی رفتم و اومدم نشد اطلاع ندارین کی درست می ...

ممنون

نه اطلاعی ندارم. اما چون عکس این جا خیلی طرفدار داره احتمالا زود درستش می کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

ما خیلی وقته نامزدیم سر مشکلاتی ازجانب من نشد ک زودتر مراسمارو بگیریم الان درصدد گرفتنشون بعد محرم هستیم و دیگ شب خاستگاری نداریم یکراست جشن بله برونه بعدم عقد خانوادگی وشرایط مالی جوری نیست ک جفتشو بگیریم