2777
2789
میگم برم اونجا پیش اونهمه ادم چجوری کنم اصلا حس میکنم اعتماد به نفسم شدیدا پایین شده. یکبار رفتم او ...

عزیزم چرا خب برید پیش مشاور حتما بهتون کمک میکنن

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجانزده نخواهد کرد ..🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۷متاهل

این چه جورشه دیگه چرا دنیا اینجوریه 

زایمانم تنهایی رفتم 

شیمی درمانی تنهایی رفتم 

دکتر تنهایی رفتم 

دنبال دارو تنهایی رفتم 

تو بدترین روزام بعد شیمی درمانی تنها بودم با دوتا بچه 

باید برم تهران تا دیروز همه میگفتن ما می‌آییم حالا هیچکس نمیاد فردا باید تنهایی برم تهران به هرکسم میگم میگه آخه من فلان روز امتحان دارم آخه من سرکارم آخه من کوفت آخه من زهرمار نه اینکه نتونم تنهایی برم اینقد همه جا تنها بودم عادت کردم فقط میگم یکی یه شب پاتختی بمونه فرداش هرجا خواست بره 

مشاور رفتم حرف زدم زدم زدم اخرش گفت به خودت انگیزه بده کلیم پول گرفت راجع به این دو‌کلمش😑🤦🏻‍♀️

ای بابا حتما مشاوره اش خوب نبود دلیل اعتماد به نفس کم ات چی هست خودت فهمیدی؟

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجانزده نخواهد کرد ..🤍

۲۷ یه استخری باشگاهی بازاری خیاطی بخوام برم نمیتونم تنهایی همش استرسی میشم. الان فردا میخوام برم است ...

منم تا همین پارسال مثل شما بودم انقددررر اذیت شدم که خدا میدونه تا اینکه چندبار به مامانم گفتم بریم بیرون فلان جا یا فلان کارو کنیم. گفت نه کار دارم و اینا منم خیلی بهم برخورد که سن خرو دارم و هنوز نمیتونم کارای شخصی خودمو بکنم خلاصه خودم لباسامو پوشیدم رفتم دنبال کارام یه چند روز این کارو کردم یواش یواش دیگه یخم آب شد

همون دریا و دریا ترسیه وقتی خودتو میندازی توش میبنی اونقدراهم ترس نداره الان من خیلی راحت هرجا بخوام میرم

دورهم کتلتو بزنیم و بریم اسرائیل رو محو کنیم🎀😌

این چه جورشه دیگه چرا دنیا اینجوریه زایمانم تنهایی رفتم شیمی درمانی تنهایی رفتم دکتر تنهایی رفتم دنب ...

عزیزم😢درکت میکنم. من انقدر اینجوری شدم دیگه حتی هیچی از کسی نمیخوام کرونا کرفتم تا مرک رفتم برگشتم به کسی نگفتم این رفتارم تو همه ابعاد زندگیم رخنه کرده 

بله همه جا تنها میرم......................با کی برم آخه؟؟؟؟؟؟؟؟به هیچکسم پیشنهاد نمیدم باهام بیاد خودم میرم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یکم زرنگ باش چیه چپیدی تو خونه آدمایی مثل تو حتما ی روزی ضربه میخورن و به خودشون میان ولی تو قبل این ...

نه حرفات کاملا درسته...قبول دارم ولی دست خودم نیست واسه همین تاپیک زدم 

از فاصله ده متری خونتون شروع کنبعد بذو از سوپر یه چیزی بهررفته رفته مسافتتو ژولانیتر بکن

باید از یه جایی شروع کنم همین‌ میخواستم فردا برم استخر از استرسش وضعم خراب شد فک کنم تا فردا دیگه....بشم. ولی باید سعیمو‌بکنم انشالله که از پسش برمیام