2821
2789
عنوان

پردرامدا

275 بازدید | 38 پست
بچه ها چند روز پیش من یه تاپیک دیدم بعضی ها میگفتن ما ماهی ۷۰ یا ۸۰ تومن داریم ولی یک زندگی به شدت معمولی داریم من کنجکاو شدم آخه بنده خدا ماهی ۸۰ تومن باور کن معمولی نمیشه متوسط رو بالا میشه چطوری میگی معمولی کار نداریم که بیشتر مردم حقوقشون یا کارگری یا کارمندی که تو رویاشون ببینند ماهی ۱۰۰ تومن رو

یا مثلا تو اینستا میبینی همه میخوان راه یک‌شبه پولدار شدنو نشون بدن آخه تو اگه لالایی بلد بودی برای خودت میخوندی که خوابت ببره متاسفانه همینا مردم رو پر توقع میکنند😏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین واسه یه خانواده چهارنفره ۷۰ یا ۸۰ یا حتی ۱۰۰ تومن خیلی معمولیه پونزده بیست تومن حتی بخور نمیر هم نیست این بیست تومن برای یه هفته است

میدونی کرایه خونه چنده؟؟؟ هزینه مدرسه و کلاسها چنده؟ میدونی یه دکتر و دارو درمان عادی چقدر میشه؟،، چی داری میگی واقعا؟؟؟

زر میزنن هیچوقت اینجا رو جدی نگیر

ولی جدی میگن   بابای من ماهی ۹۰‌درمیاره  ولی  معمولی زندگی میکنیم  البته ما خانواده پرجمعیت هستیم شاید برای این  اینطوریه

.

دیروز یه تاپیک زدم در مورد خانم های شاغل و خانم های خونه دار فقط حرفم این بود بهم احترام بذارین همو زیر سوال نبرین اونوقت یه کاربر با لحن چاله میدونی نوشته من خونه دارم هفته ای سه روز صبحانه توی کافه میخورم حقوق یه ماه شما پول لوازم آرایشی میشه فقط شما غذای فریزری میخورین شوهراتون همه بی مسئولیتن 

دیدم خیلی بنده خدا روانپریش و داغونه و البته بی ادب 

واقعا پشیمون شدم از تاپیک زدن 

خلاصه که روی مجازی و نظراتش اصلااا حساب نکن اینجا از همه فرهنگ و قشر و تفکری هست از کجا معلوم آدمی که یه نظر داده اصلا درست و حسابی باشه اصلا داره حقیقتو میگه یا نه

حقوق تو ایران معمولی بین 8 تا 30 هست 

بیشترین از این فقط شغل آزاد و مال مردم خوری 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

ببین واسه یه خانواده چهارنفره ۷۰ یا ۸۰ یا حتی ۱۰۰ تومن خیلی معمولیه پونزده بیست تومن حتی بخور نمیر ه ...

اره برای کسی که تهران یا کلانشهرا زندگی کنه و اجاره نشین باشه اره هزینه ها زیاده ولی کسی که شهرستان باشه با این پول در ماه پولدار به حساب میاد طبق دیدم میگم

بستگی داره منم بعضی ماها حدود۵۰دارم اخر ماه کم میارم

همش میره برا قرض وقسط وفلان بهمان 

سبک زندگیا متفاوته شاید واقعا یجوری خرج میکنن ک کم میارن 

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

2824
2823
2791
2779
2792