2777
2789
عنوان

تبخال تناسلی

156 بازدید | 14 پست

لطفا راهنمایی کنید . بیماری خیلی حادیه ؟

احتمال اود کردنش چند وقت به چند وقت هست ؟

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

سلام من داشتم البته الانم گاهی میزنه ولی کم تر شده اولش زیاد میزدم هر هفته تبخال تناسلی میزدم میسوخت واقعا بد بود بعد دکتر قرص تبخال نوشت با پمادش میخوردم ولی قطع میکردم بازم میزدم قرص بزرگ بود معدم درد میکرد دیگه نخوردم فقط پماد میزدم من ۲ سال تبخال تناسلی و مدام میزدم الان ولی کم تر شده ی مدته دیر دیر میزنم بهترم 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی واگیره داخل خونه با دامن اینا نچرخ بشینی جایی به بقیه هم بدی دستاتم تمیز بشور دستتم نزن بهش میزنی اون ور این ور تبخال میزنه پماد بگیر بزن بگی داروخونه خودش میده 

سلام من داشتم البته الانم گاهی میزنه ولی کم تر شده اولش زیاد میزدم هر هفته تبخال تناسلی میزدم میسوخت ...

متاهلی ؟

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

من ۲ سال هر هفته میزدم یعنی تا خوب میشد دوباره میزدم دکتر بهم گف اولش زیاد میزنی بعد رفته رفته کم تر میزنی خیلی بد بود رو حالمم تاثیر میذاشت عرق سرد بهم میومد نمیدونم 

خیلی واگیره داخل خونه با دامن اینا نچرخ بشینی جایی به بقیه هم بدی دستاتم تمیز بشور دستتم نزن بهش میز ...

همین نیم ساعت پیش دکتر بودم اصلا همچین چیزی نگفت انتقالش اینطوری نیست من دختر دارمممم🥺

واااای

همین نیم ساعت پیش دکتر بودم اصلا همچین چیزی نگفت انتقالش اینطوری نیست من دختر دارمممم🥺واااای

نه دکتر ب من گف تو خونه شورت بپوش آزاد نگرد وگرنه بچه هم میگیره منم پسر دارم واگیره واقعا مواظب باش از شوهرت گرفتی یعنی 

[QUOTE=381247055]نه دکتر ب من گف تو خونه شورت بپوش آزاد نگرد وگرنه بچه هم میگیره منم پسر دارم واگیره واقعا مواظب باش ...[/QUOTE

من خیلی تو لباس شستن و پوشیدن مراعات میکنم خیالم از این بابت راحته . اره از شوهرم گرفتم 

نه دکتر ب من گف تو خونه شورت بپوش آزاد نگرد وگرنه بچه هم میگیره منم پسر دارم واگیره واقعا مواظب باش ...

علائمش تو آقایون چطوره واسه اونا هم آزاری داره؟

نترس. ترس سیستم ایمنی رو میاره پایین.فعلا دیگه استخر و لیزر نرو.بهداش رو رعایت کنیه دکتر زنان برو به ...

احساس میکنم دچار بیماری وحشتناکی شدم 

رفتم دکتر ولی فکر میکنم فقط من اینطوری ام و کسی گرفتار همیچن مسئله ای نیس 😔

علائمش تو آقایون چطوره واسه اونا هم آزاری داره؟

اره اونا هم تبخال میزنن ولی شوهر من فقط ۲ بار زد بدن من و ضعیف کرد من ۲ سال مداوم هرهفته میزدم