2777
2789
عنوان

پسر 5 سالم

183 بازدید | 19 پست

سلام پسرم ۵ سالشه همه رو میفهمه و میگه همه افعال و فعل ها رو سوال میپرسه یا کنجکاوی میکنه مثلا وقتی یکی زنگ میزنه میگه کیه چی گفت کلا کنجکاو و فضوله‌ خیلی حرف زدنشم‌ خوبه همه چی میگه فقط روون‌ نیست آخه دیرم زبون باز کرد امسال حرف زدنش‌ خیلی بهتر شده گفتارم‌ بردمش بهم گفت چون خودش همه افعال و فعل و کلمات‌ رو میدونه و جمله میگه هم نیاز نداره فقط خودت باهاش کار تو خونه خیلی مهد گذاشتمش‌ الانم که باهاش حرف میزنم و کار میکنم خودم خیلی خودش بهتر شده ولی میخوام بهتر بشه بنظرتون چه کارهایی باهاش بکنم بیشتر تا موقع مدرسه خوب بشه!؟

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

رنگ آمیزی میکنه عالی تا ۱۰ میشماره تا ۳۰ هم میشماره اشکال هندسی رو میکشه و میشناسه حافظه قوی داره یادگیریشم‌ خوبه کتابای کودک باهوش من و حواستو جمع کن رو هم براش گرفتم همه رو عالی انجام میده نقاشی هم میکشه 

هم خودت براش داستان بخون و براش کتاب های داستانی بخرنذار زیاد گوشی و تلوزیون ببینه

گوشی رو نزدیک ۲۰ روزه ازش گرفتم ولی تلویزیون زیاد میبینه الان اونو هم دارم قطع میکنم

حرف زدنش چطوره شما پسرتون خوبه؟

حرف زدنش خوبه خیلی کلمه های قلمبه سلمبه هم‌میگه که تعجب میکنیم ولی رنگ امیزی نمیتونه شمارش تا پنج و کلهم رنگهارو فقط سه رنگ قرمز و ابی و زرد میگه 

حرف زدنش خوبه خیلی کلمه های قلمبه سلمبه هم‌میگه که تعجب میکنیم ولی رنگ امیزی نمیتونه شمارش تا پنج و ...

من مشکلم باهاش همین حرف زدنشه آخه دیرم به حرف اومد تا دوسالگی‌ اولین کلمه رو گفت

من مشکلم باهاش همین حرف زدنشه آخه دیرم به حرف اومد تا دوسالگی‌ اولین کلمه رو گفت

دختر اولم دیر به حرف اومد کلاس اول هم خوب صحبت نمیکرد ولی از دوم اوکی شد خدایا چقدر الکی دکتر بردیم شنوایی سنجی گفتار درمانی الان ماشاللله دانشجو سال اول است نگران نباش به حرف میاد 

دختر اولم دیر به حرف اومد کلاس اول هم خوب صحبت نمیکرد ولی از دوم اوکی شد خدایا چقدر الکی دکتر بردیم ...

تا ۵ سالگی چطور حرف می‌زد؟ یعنی حرف زدنش چطور بود؟

درکش خوب بود؟

گفتاردرمانی براش تاثیر داشت؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز