2777
2789
عنوان

میکرو ابرو

78 بازدید | 8 پست

چند وقتیه نظرمه برم ابروهامو میکرو کنم

چون دیگه خیلی رو مخمن مخصوصا تاج ابروم که جای خالی زیاد داره

البته می‌خوام کاملاااا طبیعی باشه انقدرم سخت گیرم تو این موضوعات الان چند وقتیه همش مردم

نظر شما چیهه

میترسم انجام بدم بعد خوشم نیاد🤷‍♀️

حس میکنم بعد اینک پوستش میریزه همه شون غیر طبیعی میشه 

منم خودم دوست دارم انجام بدم ولی میترسم پشیمون بشم 

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقاا🥴

خب پس بیا گند نزنیم به قیافه مون 😂😂

کم سن و سالی؟ 

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.
خب پس بیا گند نزنیم به قیافه مون 😂😂کم سن و سالی؟

آخه ابرو خیلی تو قیافه تاثیر داره من اصلا آدمی نیستم که خیلی دست ببرم تو صورتم و کلا ساده میپسندم ولی حس میکنم این مورد واجبه 

۲۰ سالمه

آخه ابرو خیلی تو قیافه تاثیر داره من اصلا آدمی نیستم که خیلی دست ببرم تو صورتم و کلا ساده میپسندم ول ...

منم 21 ام 

آره منم خیلی دوست دارم 

ولی میدونی بیبی فیسم و میترسم ک سنمم بیشتر بشه اونجوری 

منم 21 ام آره منم خیلی دوست دارم ولی میدونی بیبی فیسم و میترسم ک سنمم بیشتر بشه اونجوری

آره دیگه فقط باید یه جای خوب و مطمئن بریم و دخترونه بزنیم

یجوری که فقط جاهای خالیش پر بشه و نواقصش برطرف بشه 

آره دیگه فقط باید یه جای خوب و مطمئن بریم و دخترونه بزنیمیجوری که فقط جاهای خالیش پر بشه و نواقصش بر ...

دقیقا 🤕