2777
2789
عنوان

زندگی تو شهر کوچیک یا کلانشهر ها

125 بازدید | 13 پست

زندگی تو کودوم رو ترجیه میدید 

تعداد رای : 21
نظرسنجی
آرامش و ملایم بودنه شهرای کوچیک
6
28%
هیجان و پر جنب و جوش بودن کلانشهر ها
15
71%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شهر های کوچیک الان همه جور امکاناتی دارنکلانشهر خیلی جاهاش به درذ نمیخورهمن تهرانم با قاطعیت میگم 65 ...

منم بودم خانوادم همش میگفتن تهران به درد نمیخوره همش باید تو مترو و ترافیک و شلوغی روزی دوازده ساعت کار کنی از طبیعت دوری 

الان اومدم تو یه شهر با طبیعت ناب ولی دلم گرفته چون تنهام 

منم بودم خانوادم همش میگفتن تهران به درد نمیخوره همش باید تو مترو و ترافیک و شلوغی روزی دوازده ساعت ...

خب تنهایی تو شهر کوچیک بودن خیلی سخته 

با کسی باشی تو طبیعت ناب عالیه

تازه میدونی مهاجرت معکوس خیلی زیاد شده؟

کلانشهر بهتره مردم فضولی نداره

اون بستگی داره به جاش داره  من تو تهران ، محله های جوادیه رفتم ، حصارک کرج رفتم همه همو میشناسن و صمیمیت زیاد و فضولی هم شکل میگیره ـ

ولی مثلا سعادت اباد اینجوری نبود گوهردشت اینجوری نبود ولی اوقافی بود .

الانم که شهرستانم محله های جدید هیچکس کاری به کار دیگران نداره ولی محله های قدیمی همه با هم صمیمی و فضولن 

خب تنهایی تو شهر کوچیک بودن خیلی سخته با کسی باشی تو طبیعت ناب عالیهتازه میدونی مهاجرت معکوس خیلی زی ...

درسته ولی من شخصیتم تند و عجول و همراه با اضطراب و پرکار و پر تلاش و فعال و پر جنب و جوش شکل گرفته .

بعد الان اینجا شهر ملایم ، ادما ملایم ، همه صبور ، همه بیخیال ، همه ریلکس .

و این ملو بودن عذابم میده .

به نظرم زندگیه واقعی رو اونا میکنن نه من.

اونا از زندگی خیلی بیشتر لذت میبرن .

ولی من که الان دارم ملایم و اروم و بدون فعالیت زیاد و بدون رقابت و بدون این داستانا زندگی میکنم اضطرابم بیشتره .

چون قبلا بیشتر تلاش میکردم و اون تلاشه و مشغول بودنه باعث میشد اضطرابم کم بشه .

ولی الان مدام بهم میگن استراحت کن تفریح کن . این استراحته و تفریحه که تو تنهایی نه تنها بهم ارامش نمیده بلکه باعث میشه اضطرابم بیشتر بشه چون میدونم میتونم خیلی بیشتر از این ها تلاش کنم ولی محیط و شرایط و اطرافیان بهم اجازه نمیده 

درسته ولی من شخصیتم تند و عجول و همراه با اضطراب و پرکار و پر تلاش و فعال و پر جنب و جوش شکل گرفته . ...

دقیقا

موافقم باهات

میدونی بخاطر همین الودگی تهران چقدر امار ابتلا به بیماری های تنفسی و سرطان ریه بالا میره

تنش استرس بخصوص صبا ک میری سرکار!! وااای ترافیک 

درامدتم باید خیلی بالا باشه

درسته ولی من شخصیتم تند و عجول و همراه با اضطراب و پرکار و پر تلاش و فعال و پر جنب و جوش شکل گرفته . ...

شما باید همونجایی تلاش کنی

بستگی داره ب محیطی ک هستی 

ولی استرس داشتن خوب نیست برای زندگی

ک چی همش بدویی

شما باید همونجایی تلاش کنیبستگی داره ب محیطی ک هستی ولی استرس داشتن خوب نیست برای زندگیک چی همش بدوی ...

دقیقااا 

اون اضطراب از تهران و کار و فعالیت زیاد و رقابت و هی دوییدن و نرسیدن مونده تو جونم .

مردم اینجا هم نمیرسن ولی حرصم نمیخورن و خیلی هم نمیدوعن .

تو تهران مردم روزی دوازده ساعت کار میکنن و ماهی سی تومن در میارن و نمیتونن خونه ای که ده میلیارده تو تهران بخرن .

مردمه اینجا روزی پنج ساعت کار میکنن و ماهی ده تومن در میارن و اینا هم نمیتونن خونه ای که اینجا سه میلیارده بخرن .

با این تفاوت که اینجایی ها حرص نمیخورن و با وجود هزار تا قسط و وام باز پنجشنبه جمعه میرن لب دریا و جنگل و رودخونه،  جوجه میزنن .

ولی منی که خانوادم و خودم شب و روز در حال دوییدن بودیم ، حتی تو تفریحم ذهنم درگیر اجاره خونه و اینه که چیک کار کنم بیشتر درامد کسب کنم 😑