خانوما من از گل طبیعی خوشم نمیاد یعنی چون نمیمونه و پژمرده و خشک میشه و پرپر میشه حس بدی میگیرم و اصلا هم گل طبیعی نمیخرم و از اینکه بهم هدیه بده هم بدم میاد ،از کتاب هدیه گرفتن هم بدم میاد چون وقت خوندنش رو ندارم بخاطر مشغله ولی هرجا میگم گل طبیعی خوشم نمیاد و عاشق گل روبانی و مصنوعی هستم ،همه یه جور برخورد میکنن که مگه میشه و عجیبه ؟ کسی هست عین من باشه ؟ آیا عجیبه واقعا؟ حتی گل آپارتمانی هم دوس ندارم بهم حس خوب نمیده ،فقط عاشق مصنوعیم
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
وای که چقدر از مصنوعی بدم میاد و اصلا هیچ انرژی و شوقی برام نداره.
حس طراوت و شاداب و زندگی که گل طبیعی و اپارتمانی داره، مصنوعی نداره.
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401