2777
2789
عنوان

کمی خنده😂

124 بازدید | 10 پست

داشتم پای تخته یه چی می نوشتم یهو داد زد

دیییییددددددممممم

+چیو😐😐

_موهاتونو😌😂 دستتونو بردید بالا موهاتون از پشت معلوم شد😁

( دقیقا همینقدر نیششون باز بود)

و ۳۸ نفری که بعد این حرف افتادن پشت سر من 🫥 راه میرفتم هر دفعه میدیدم یکی خم شده🤣

لامصب مگه خودتون مو ندارید که انقدر عجیبه😂

البته البته ما هم دوران دانش آموزی سر این چیزا فکر میکردیم اتم کشف کردیم🫠

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

من یادمه بعضی معلما بچه هاشونو میوردن دانش اموزا چنان ذوقی میکردن انگار تا حالا بچه ندیدن😐

ارههه اینو منم یادمههه😂😂انگار دختر شاه بود😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاس اول دبستان بودم، بخاطر سرماخوردگی یه صندلی تک کنار تخته گذاشته بودم نشسته بودم که بچه ها مریض نشن

با هزار خجالت به معلم گفتم میشه موهاتون رو ببینم، رنگ کرده بود دوس داشتم ببینم

اونم رو به تخته پشت به بچه ها ایستاد و مقنعه شو از پشت داد بالا بچه ها موهاش رو دیدن و شروع به تعریف کردن

ولی من ندیدم.

۳۵ سالمه هنوز یادمه خخخخخخخ

بچه ها براشون خاطره میشه همین لحظه 

کلاس اول دبستان بودم، بخاطر سرماخوردگی یه صندلی تک کنار تخته گذاشته بودم نشسته بودم که بچه ها مریض ن ...

الهییی عزیزممم🥲🫠

😂اخر نفهیدیم این همه ذوقی ک میکردن برا چی بود

دقیقا😂🚶‍♀️

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک