2777
2789
عنوان

بالاخره طلاق گرفتن😄آخیش

1206 بازدید | 73 پست

طلاق توافقی 

آخرشم راضیم که نگفتم و تقصیر من نشد و خدا خودش جورش کرد اما بمیرم داداشم خیلی ضربه خورد:)

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اعضای خانواده عین خود ادم میمونهکسی اونقدر اذیت بشه خب ادم خوشحال میشه خلاص شد

معمولا ناراحت میشن میگن کاش رابطشون درست میشد یا اگه خیلی نگرانن تلاش میکنن رابطه رو‌ درست کنن ن اینکه بگن اخیش 

اگه طلاق درمورد شما نیس ک طلاق دیگران اخیش گفتن نداره ک🙄

آخه زنه خیانت کرده بود با دوست خودش که القضا دوسپسر من بود  تاپیکش زدم.. بعد من نگفتم بعد چند ماه خود زنه گفت طلاق میخوام

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

چرا طلاق گرفتن

خدا میدونه .

دلایل بنی اسراعیلی می‌آورد دلش هوایی شده بود

داداشت طلاق گرفته یا خودت

داداشم

اگه طلاق درمورد شما نیس ک طلاق دیگران اخیش گفتن نداره ک🙄

به نظرم بعضی طلاق ها آخیش گفتن داره نه از سر خوشحالی شیطانی وحسودی 

از اینکه اون طرف دیگه عذاب نمی‌کشه باعث خوشحالی میشه 

هر چند کلا طلاق ناراحت کننده است 

اما آدم بین بد وبدتر ،بد رو انتخاب میکنه

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.