2777
2789
عنوان

مانتو مجلسي

325 بازدید | 18 پست

دوستاااان مانتو مجلسي شيك كجا ميتونم پيدا كنم

واسه تازه عروسمون ك فردا مياد خونمون پاگشا ميخوايم يه دست مانتو شلوار يا مانتو تك مجلسي شيك هم بگيريم 

اننديشه شهريار هستم اونجا اگه كسي سراغ داره لطفا بگه اگه نه توي تهران معرفي كنيد

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞

خوش به حال عروستون ۶ ماهه عقدم تا الان مادر شوهرم فقط یه جوراب پارازین برام خریده

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
خوش به حال عروستون ۶ ماهه عقدم تا الان مادر شوهرم فقط یه جوراب پارازین برام خریده

عزيزدلم من خودمم 5ماهه عقدم از مادرشوهرم فقط كادو پاگشايي گرفتم خخخخ

شوهرمم چون بيكاره فقط لباس زمستوني گرفت و يه لنگ النگو يلدايي

عروشمونم اولين باره مياد خونمون هنوز 20روز از عقدش نگذشته كادو پاگشايي ميخواد ديگه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزيزدلم من خودمم 5ماهه عقدم از مادرشوهرم فقط كادو پاگشايي گرفتم خخخخ شوهرمم چون بيكاره فقط لباس زمس ...

من کادو پاگشاییمم شوهرم یه ماهیتابه رژیمی برنده شده بود اونو بهم دادن دیگه ببین من چقد بدبختم😭

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
عزيزدلم من خودمم 5ماهه عقدم از مادرشوهرم فقط كادو پاگشايي گرفتم خخخخ شوهرمم چون بيكاره فقط لباس زمس ...

تا چقدر میخواین هزینه کنین ؟ یه تیکه طلا بخرین براش 

بلاخره عروسیم تموم شد راحت شدم.26اردیبهشت قشنگترین و بهترین روز دنیا    
تا چقدر میخواین هزینه کنین ؟ یه تیکه طلا بخرین براش 

طلاش جداست ولي چون عروسي درپيش داريم ميخوايم با يه تير دو نشون بزنيم از طرفي چون داداشمم همين چندروز پيش واسش گوشي گرفته خب واسه مانتو نميخوايم بيشتر از 200خرج كنيم حتي اگه مانتو تك بگيريم

من کادو پاگشاییمم شوهرم یه ماهیتابه رژیمی برنده شده بود اونو بهم دادن دیگه ببین من چقد بدبختم😭

الهي بگردم اشكال نداره منم دوتا پارچه مادرشوهرم بهم داد يكيش شبيه پارچه هنديه نميدونم چيكارش كنم يكيشو حالا ميتونم واسه كت شلوار استفاده كنم كلا همينجوريه ناراحت نباش

مادر شوهر بیشعور من اصلا پاگشا نکرد...خودم هم ناخاله پا شدم رفتم گقتم اون بیشعوره چ ربطی به شوهرم دا ...

نبايد ميرفتي

من ك چون پاگشا نشده بودم حتي سه روز بعد عقدمم رفتن تفريح منو نبردن به شوهرم غر زدم گفت خواهرش گفته آخه هنوز پاگشاش نكرديم ك 

بياد شب بايد برگرده خونشون

الهي بگردم اشكال نداره منم دوتا پارچه مادرشوهرم بهم داد يكيش شبيه پارچه هنديه نميدونم چيكارش كنم يكي ...

اخه من قبل شوهرم ۶ ماه نشون بودم مادرشوهر سابقم تو ۶ ماه انننقد برام وسایل خریده بود که هنوز یه سری لباساو وسایل ارایشایی که برام خریده بود هنوز دست ننداختم تفاوتو میبینم غصه میخورم

اخه من قبل شوهرم ۶ ماه نشون بودم مادرشوهر سابقم تو ۶ ماه انننقد برام وسایل خریده بود که هنوز یه سری ...

بين آدما تفاوت زياده

من مادر خودمو ميبينم با مادرشوهر خواهرم كه خاله مامانمه مقايسه ميكنم زمين تا آسمون فرقشونه

حالا مادرشوهر خودم خوبه كاري نداره ولي اونا ك فاميلن رو باه هم ميبينم هنگ ميكنم

هركي قسمتي داره ديگه

بين آدما تفاوت زياده من مادر خودمو ميبينم با مادرشوهر خواهرم كه خاله مامانمه مقايسه ميكنم زمين ...

فقط دلم به شوهرم خوشه که برام تا الان کم نذاشته

نبايد ميرفتي من ك چون پاگشا نشده بودم حتي سه روز بعد عقدمم رفتن تفريح منو نبردن به شوهرم غر زدم گفت ...

این ماجرا برا سه سال پیش هست اما کلا ادمای بیشعوری هستن...اهل این چیزا نیسن اما خداروشکر الان زندگی خودم خوبه...هر غلطی که میخوان بکنن

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم