2777
2789
عنوان

حق با کیه

128 بازدید | 18 پست

دیشب پیام دادم گفتم عشقم بیداری جواب نداد الان زنگ زدم بهش سرکلاس بود (معلمه_دانشجو کارورزی میرن تو مدرسه درس میدن)بعد سلام و اینا کرد گفت داشتم درس میدادم اومدم بیرون منم گفتم برو سرکلاس راضی نیستم زدی بیرون درسته احوالپرسی کردیم ولی ته دلم خیلی دلخورم ازش و ناراحتم ،دیشب ۱۱و خورده ای اون پیامو فرستادم صبح هم جواب منو نداده اینم بگم ۲سال و نیمه با همیم خیلی وقتا پیش اومده اینطوری ولی خیلی کم کم کم پیش اومده جواب نده منظورم اینه صبح بیدار شده جواب نداده ،جمعه قرار شده بیاد باهم باشیم چون یه استان دیگست ولی با این اوضاع پیش اومده الان پیام دادم لطفا نیا حالم خوب نیست فعلا بعد جواب داده چرا نیام ؟من که دیشب ۱۱ خوابم برد صبح هم گوشیم رو چک نکردم ببخشید ولی من جواب نمیدم،جفتمون ۲۳ساله ایم

چرا باید دوج پسر داشته باشی؟؟.

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوس پسر نیست آخه شوهره آیندمه😐😂👌

مطمئنی اون هم تو رو زن آینده اش میدونه؟؟؟

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

همه دارنباید از تو اجازه میگرف؟

همه که البته نه

ولی مثل اینکه شما چندتا داری؟؟

کی گفت بیای توی تاپیک من و نظر بدی ها؟

چون خیلی لوسی و پرسیدی حق با کیه منم نظرمو دادم، اگه میخواین دسته جمعی ب دوست پسر بدبختت فحش بدین و بگیم حق با توعه برو با همسنای خودت بچرخ، اومدم بزرگتری کنم... 

چون خیلی لوسی و پرسیدی حق با کیه منم نظرمو دادم، اگه میخواین دسته جمعی ب دوست پسر بدبختت فحش بدین و ...

احسنت