2777
2789
عنوان

دیشب واسه اولین بار رفتم مسجد

222 بازدید | 17 پست

خیلی بهم چسبید خیلیییی حس خوبی داد وقتی داشتم بین بقیه مردم نماز میخوندم 

داستان تغییر من ازون شب مهمونی شروع شد وقتی احساس کردم جایگاه من خیلی بالاتر از اینه که بین این دوستای عیاش بمونم 

6 ماهه که نه به مهمونی رفتم و نه به مشروب دست زدم 

و سیگارم میخوام برای همیشه از زندگیم بیرون کنم 

بعد از چند ماه هم کم کم عاشق یه پسر مذهبی شدم که هیچ وقت حتی تو چشمامم نگاه نمیکنه 

میخوام خودم برم جلو و بهش بگم که چه حسی دارم 

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

خیلی هم عالی. ایشالا‌ثابت قدم بمونی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تبریک میگم ولی نذار خدانکرده عشق اون پسر باعث لغزشت بشه ۱درصد شاید اون نخواد ودلت نشکنه و..

هر چی خیره

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

اسی مبارک باشه خوشحال شدم برات منم متاهلم ولی سیگار اصلا نمیتونم ترک کنم کلا معتاد شدم😂

عزیزم مرسی من تفریحی میکشیدم فقط تو مهمونی 

یعنی معتادش نشدم 

عزیزم مرسی من تفریحی میکشیدم فقط تو مهمونی یعنی معتادش نشدم

والا من از ساعت ۴ صبح به بعد شروع میکنم به سیگار قلیون تو بالکن کلا معتادش شدم  ساعت ۵ صبح میخوابم  ۶ صبح بیدار میشم میرم سر کار

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس

والا من از ساعت ۴ صبح به بعد شروع میکنم به سیگار قلیون تو بالکن کلا معتادش شدم ساعت ۵ صبح میخوابم ...

چند سالته عزیزم؟