zahr80 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 152 عنوان کنکوریا 248 بازدید | 29 پست بنظرتون از کنکور اردیبهشت تا تیر چقد میشه پیشرفت کرد ؟ 1404/02/16 | 09:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربون_کی_بودم_من؟ عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 1396 ۱۰یا۲۰درصدچون تایم نهایی هم هست مگر اینکه تو جمع بندی بعد خرداد پیشرفت کنی، یا دوران نهایی دوازدهمتو خوب بخونی کجا روم که دلِ من، دل از تو برگیرد؟🤍🕊️
منتظر_فردا_نیستم عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 1916 ۱۰یا۲۰درصدچون تایم نهایی هم هست مگر اینکه تو جمع بندی بعد خرداد پیشرفت کنی، یا دوران نهایی دوازدهمتو ... دقیق درست گفتن ایشون فعلا تلاشمو میکنم تا ببینم چی پیش میاد...
zahr80 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 152 ۱۰یا۲۰درصدچون تایم نهایی هم هست مگر اینکه تو جمع بندی بعد خرداد پیشرفت کنی، یا دوران نهایی دوازدهمتو ... زیست رو ۳۰ زدم اردیبهشت میخام بکنم ۶۰ میتونم بنظرت ؟فیزیک صفر زدم میخام بکنم ۳۰ میشع ؟
مهربون_کی_بودم_من؟ عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 1396 زیست رو ۳۰ زدم اردیبهشت میخام بکنم ۶۰ میتونم بنظرت ؟فیزیک صفر زدم میخام بکنم ۳۰ میشع ؟ من رشتم انسانیه،ولی اگرپایت قویه بهتره از مشاور کمک بگیری تا درست راهنماییت کنه زمانت هدر نرهاین ۵۰ روز مثل برقو باد میگذرهخوب استفاده کن ازش کجا روم که دلِ من، دل از تو برگیرد؟🤍🕊️
سیندرلا۲۰۲۱ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9474 زیست رو ۳۰ زدم اردیبهشت میخام بکنم ۶۰ میتونم بنظرت ؟فیزیک صفر زدم میخام بکنم ۳۰ میشع ؟ اگه پایت تو زیست خوبه و احتیاج به مرور بیشتر داری اره میشه
zahr80 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 152 من رشتم انسانیه،ولی اگرپایت قویه بهتره از مشاور کمک بگیری تا درست راهنماییت کنه زمانت هدر نرهاین ۵۰ ... ممنونم ازت ❤️ امیدوارم موفق باشی کنکور بترکونی
مهربون_کی_بودم_من؟ عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 1396 ممنونم ازت ❤️ امیدوارم موفق باشی کنکور بترکونی ممنونم عزیزممن فقط اردیبهشت دادم ، تیر قرار نیست کنکور بدمپشت بودم برای فرهنگیانبرای قبولیم دعا کنمنم دعا میکنم برسی به اون چیزی که میخوای،پیرا میخوای درسته؟ کجا روم که دلِ من، دل از تو برگیرد؟🤍🕊️
zahr80 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 152 اگه پایت تو زیست خوبه و احتیاج به مرور بیشتر داری اره میشه چون علاقه ب زیست دارم فوری میگیرم همین ۳۰ درصد رو هم ۲۰ روز مونده ب کنکور موندم و زدم 😕🤣ولی میخام ببینم ۵۰ روز بخونم میتونم بکنم ۶۰ یا نه
مهربون_کی_بودم_من؟ عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 1396 اگه پایت تو زیست خوبه و احتیاج به مرور بیشتر داری اره میشه دقیقازیست رو خوب بخون هم این تایمی که مونده به نهایی هم دوران نهایی موقع امتحان زیستت دقیق بخونش،و هم دوران جمع بندی براش تایم بذار تا به درصد بالایی برسی کجا روم که دلِ من، دل از تو برگیرد؟🤍🕊️
۸۶۸۶۴۴۶۷۹۰۹۵۴۳۳۳۱۲۳۴ عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 971 زیست رو ۳۰ زدم اردیبهشت میخام بکنم ۶۰ میتونم بنظرت ؟فیزیک صفر زدم میخام بکنم ۳۰ میشع ؟ آره راهش اینه نقاط ضعف تو پیدا کنی یعنی سوالایی ک غلط زدی رو مباحث شو رفع اشکال کنی سوالایی که. نزدی میشه مباحثی که نخوندی یا اونایی که مشکل داری اگه می کنی که میتونی مباحث نخوندت و بخونی خوب بسم الله اگرم نه روی نقاط قوت و ضعفت کار کن
zahr80 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 152 ممنونم عزیزممن فقط اردیبهشت دادم ، تیر قرار نیست کنکور بدمپشت بودم برای فرهنگیانبرای قبولیم دعا کنمن ... چشم حتما برات دعا میکنم نه دندون پزشکی میخام ولی دیر ب فکرش افتادم پدرم سرطان خون داشت سال دوازدهمم سرطان خون گرفت تا الان خوب شده ۴ سال پشت کنکورم
۸۶۸۶۴۴۶۷۹۰۹۵۴۳۳۳۱۲۳۴ عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 971 چشم حتما برات دعا میکنم نه دندون پزشکی میخام ولی دیر ب فکرش افتادم پدرم سرطان خون داشت سال دوازدهمم ... الهی عزیزم انشالله امسال موفق میشی پدر عزیزتم خوشحال میکنی
سیندرلا۲۰۲۱ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9474 چشم حتما برات دعا میکنم نه دندون پزشکی میخام ولی دیر ب فکرش افتادم پدرم سرطان خون داشت سال دوازدهمم ... هدفت امساله؟
مهربون_کی_بودم_من؟ عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 1396 چون علاقه ب زیست دارم فوری میگیرم همین ۳۰ درصد رو هم ۲۰ روز مونده ب کنکور موندم و زدم 😕🤣ولی میخام ... اره بابا میتونیی،مخوصا اگه دوازدهمو موقع نهایی دقیق بخونیو این چند روز قبل نهایی هم یه دور دهم و یازدهم روبخونی،با جمع بندی هم زیستو بترکونی کجا روم که دلِ من، دل از تو برگیرد؟🤍🕊️