دیروز رفتم سر خاک همسرم اونجا کسی نبود فقط پر از آدمهایی بود که همه خواب بودن هر چی همسرمو صدا زدم التماس کردم هیچ جوابمو نداد،آخه چرا باید جوان با اون هیکل و قیافه اینقدر زود بره بخوابه زیر خاک چه دنیایی بدیه،با عشق و محبت ازدواج کنی و با شور شوق بچه بیاری آخرش عشقت تنهات بذاره و تو بمونی و یه دل پر حسرت تا آخر و بزرگ کردن بچه ها،عجیب دلتنگ همسرم هستم کاش از عمر من کم می شد و به عمر اون اضافه میشد و دوتامون با همدیگه دنیا رو ترک میکردیم آخه اون خیلی حیف بود وقت رفتنش نبود،،،،،خوشا آنانکه در گهواره مردن که بویی از غم دنیا نبردن،به نظرم دنیا دیگه جای قشنگی نیست بعد از مرگ عزیزانمون،خدا دشمن آدم رو هم با مرگ عزیزش امتحان نکن،به خدا تنها دلخوشیم اینه که همه یه روزی میمیرن و پیش عزیزانشون میرن،خدا مواظب عزیزم باش،الان ده ماهه که نیست ،ده ماهه که هر روز بدون اون بلند میشم،همیشه عادت داشتم از خواب بلند میشدم زنگ میزدم بهش انرژی میگرفتم و بعد شروع می کردم روز رو ولی الان که فکر میکنم دیگه زندگی قشنگی نداره فقط به خاطر بچه ها دارم میگذرونم...
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خدا رحمت کنه عزیزم من کاملا درک میکنم شرایط مشابه شما دارم به فکر خودت باش زیاد غصه بخوری و گریه کنی بر نمی گرده همه ما بالاخره یه روز باید بریم اونا دست ما امانت بودن ما همه مسافریم .با غصه فقط مریض میشی بسپر دست خدا کارهاتو آروم میشه دلت
خدا رحمتش کنه چون پدر منم تو همین محدوده سنی سکته کرد فوت کرد بابام خیلی کمک مامانم بود وقتی فوت شد خیلی مامانم ضربه خورد ولی زود خودش جمع و جور کرد ولی خب مامان من خیلی شکسته شد خداروشکر من و خواهرم بزرگ کرد زندگی خوبی داریم دیدم یه تاپیکت گفتی وقتی خواهر برادرهات میبینی یه مقدار ناراحت میشی میخوام بهت بگم خدا خیلی جاها حواسش به من و مادرم و خواهرم بود خیلی هوامون داشت مامانم ما رو طوری بزرگ کرد که از اقواممون که پدرشون در قید حیات بود بهتر بودیم به گفته خودشون
ای وای منم پدرم ۳۳ سالگی فوت شد خیلی سخته درکت میکنم مامانم ازدواج کرد ولی به من خیلی سخت گذشت تا همین چند سال پیش که بعد ۲٠ سال سختی طلاق گرفت و راحت شدیم