2821
2789
عنوان

مرگ همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 56 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خدارحمتشون کنه

منم یکی ازعزیزانم رو ازدست دادم و دلخوشیم همینه که همه یه روز میریم

کسی هم که عاشقانه دوستش داشتم رفت سراغ زندگیش.کسی که فکرمیکردم اگه یه روز مرگ جدامون کرد چکارکنم.حتی تصورشم سخته خدا صبرتون بده

روحشون شاد خدا صبرتون بده

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

خدا رحمت کنه عزیزم من کاملا درک میکنم شرایط مشابه شما دارم به فکر خودت باش زیاد غصه بخوری و گریه کنی بر نمی گرده همه ما بالاخره یه روز باید بریم اونا دست ما امانت بودن ما همه مسافریم .با غصه فقط مریض میشی بسپر دست خدا کارهاتو آروم میشه دلت

ممنون ۳۷ سال سکته مغزی محل کار

خدا رحمتش کنه چون پدر منم تو همین محدوده سنی سکته کرد فوت کرد بابام خیلی کمک مامانم بود وقتی فوت شد خیلی مامانم ضربه خورد ولی زود خودش جمع و جور کرد  ولی خب مامان من خیلی شکسته شد خداروشکر من و خواهرم بزرگ کرد زندگی خوبی داریم دیدم یه تاپیکت گفتی وقتی خواهر برادرهات میبینی یه مقدار ناراحت میشی میخوام بهت بگم خدا خیلی جاها حواسش به من و مادرم و خواهرم بود خیلی هوامون داشت مامانم ما رو طوری بزرگ کرد که از اقواممون که پدرشون در قید حیات بود بهتر بودیم به گفته خودشون

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792