2777
2789
عنوان

خدایا به کسایی که پول ندارن کمک کن

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 59 پست
همیشه توایران گرونی بوده

نه اینجورنبود پسربزرگم تقریباهمین سن وساله اونموقع ما بایه شغل تقریباکارمندی بهترین جشنوگرفتیم هرماه پس اندازوتفریح گردش داشتیم بعدچندسال بدون کمک کسی خونه ماشین خریدیم  الان هرچی میدوی به هیجانمیرسی توخرج روزمره میمونی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم به حال جوونا میسوزه،داداش خودم هنوز بیست سالش نشده،چه جوری داره کار می‌کنه که مثلا به یه جایی بر ...

خدا قوت 

مثل همسرم بالای سی سالشه بخاطر اینکه من باردارم و هزینه دکترا سر به فلک کشیده کلا اضافه کاری وایمیسه 

میاد خونه داغونه طفلک

باباتودیگه چی میگی این وسطاصلافهمیدی تاپیک براچیه ومن چی گفتم

من فهمیدم تاپیک چیه

برای اون موضوع کتری از دست من و شما بر نمیاد

اما اگر یاد بگیریم با هم کمی زیباتر حرف بزنیم فشار روانی جامعه کمی کمتر میشه

قرار نیست فقط شرایط زندگی شما ایده ال باشه برای بچههر کس طبق نظر خودش بچه دار میشه و فرزندش رو بزرگ ...

فهمیدی اصلاتاپیک براچیه

ازخوشبختی نیستا

میگه گرونیه ی بچه هم تلف میشه تواین شرایط

بدبخت ۴تابچه داشته باشه نون هم بهشون نمیرسه

پولدارارونمیگه ها

احتمالا شوینده اینا برای چند ماه گرفتی ببخشید مگه چه خبره .منم میرم فروشگاه همین مواردی که شما گرفتی ...

منم مایحتاج زندگی گرفتم شد چهار تومن مواد شوینده فقط شامپو بچه فیروزه بود 

والا اتفاقاً تو خونمون دعوا بود سر بی پولی تاپیک زدم داشتم خفه میشدم 

مملکت اداره نمیکنن که دارن ملت رو له میکنن دارن زره زره جونمون رو میگیرن 

بگم خدا ازشون نگذره ؟ بگم خدا لعنتشون کنه؟

مگه من باید بگم ؟ خدا خودش این همه ظلم رو نمیبینه ؟

حالا بماند اونی که نداره چرا باید ۴ تا بچه بیاره ؟ برای چی اصلاً 

خانواده من دو تا بچه دارن خودشون هم به نتیجه رسیدن اشتباه کردن اشتباه بزرگی هم کردن 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

درسته جانم

ولی همه جا من شنیدم و گفته که فروشگاه های افق کوروش دزد ترینن'سعی کن از فروشگاه های هفت خرید کنی واقعا خوبه قیمتشون و مثل افق کورش کلک به کار نمیبرن با چشمای خودم دزدی رو دیدم 

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

دلم به حال جوونا میسوزه،داداش خودم هنوز بیست سالش نشده،چه جوری داره کار می‌کنه که مثلا به یه جایی بر ...

داداشای من شاغلن  ماشین دارن اماجرات نمیکنن ازدواج کنن میگن توخرج ومخارج میمونیم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خدا قوت مثل همسرم بالای سی سالشه بخاطر اینکه من باردارم و هزینه دکترا سر به فلک کشیده کلا اضافه کاری ...

ممنون ،

آره دیگه....خدا خودش کمک کنه.

ایشالا شماهم به سلامتی و با دل خوش زایمان کنی 🙏🙏🙏

فهمیدی اصلاتاپیک براچیهازخوشبختی نیستامیگه گرونیه ی بچه هم تلف میشه تواین شرایطبدبخت ۴تابچه داشته با ...

ما هم حقوق کارمندی داریم و سه تا بچه

چه حرفیه که نون بهشون نمیرسه؟؟؟؟

نون داریم

گوشت و مرغ و.... هم هست

هله و هوله و تنقلات و اجیل هم که ماشاالله

میوه هم میخریم

من دیگه نمیفهمم بقیه چیکار میکنن که ما نمیخریم

بسه بسه . ناامیدی رو با فازتون تو جامعه رواج ندید .سخته اره سخت فشار زندگی ولی اونجوریم که سیاه سیاه ...

نا امیدی رو رواج نده؟

دیگه باید چی بشه که یه آدم نا امید شه ؟

مردم دهنشون رو هم باز نکنن ؟

اعتراض هم نکنن ؟

الهی که خدا لعنت کنه امثال تو رو که معتقدین آدم باید دست و پا بزنه و خفه شه بدون اینکه صداش در بیاد 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐