2777
2789
عنوان

خدایا به کسایی که پول ندارن کمک کن

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 59 پست
همسر منم امروز قراره ماشین بفروشع😔😔😭😔

خدا بهتون کمک کنه 😔

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از این حرفا زدیم که الان وضعمون اینه جناب انقدر بلا سرمون آوردن و گفتیم عیب نداره هنوز جا داره به ای ...

خب دیگه منم نگفتم از این حرفااا بزنیم 

پاشو عمل کنیم تو میدون خودمون رو نشون بدیم 

ما ها مشکلات سخت تر از اینم تونستیم رد کنیم 

اینو نتونیم؟

خدا بهتون کمک کنه 😔

مگه اینکه خدا بهمون کمک کنه 

هیچ امیدی ب بنده های خدا نیست 

تا دیروز هرکس مشکل داشت پول لازم بود در وهله اول زنگ میزد همسر من..ما هم کمک میکردیم 

حالا ک خودمون کمک لازم شدیم همشون مُردن

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
مگه اینکه خدا بهمون کمک کنه هیچ امیدی ب بنده های خدا نیست تا دیروز هرکس مشکل داشت پول لازم بود در وه ...

امید به خدا بنده هاش که کاره ای نیستن ان شاالله ارتعاش مهربونیتون بهتون برمیگرده و از جایی که فکرشو نمیکنین بهتون کمک میرسه 

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

خب دیگه منم نگفتم از این حرفااا بزنیم پاشو عمل کنیم تو میدون خودمون رو نشون بدیم ما ها مشکلات سخت تر ...

تا وقتی که تحمل شنیدن حقیقت رو نداری 

حرف از عمل و میدون نزن لطفاً 

استارتر حقیقت رو گفت 

چیزی که تجربه کرده 

گرونی ای که باعث میشه مغز آدم سوت بکشه 

بعد تو تحمل شنیدن همین رو نداشتی 

میری تو میدون؟

بپا پات تو راه پیچ نخوره 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

امید به خدا بنده هاش که کاره ای نیستن ان شاالله ارتعاش مهربونیتون بهتون برمیگرده و از جایی که فکرشو ...

خیلی ممنون ❤️

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

گرونی هست هیچکس منکر این نیست اما دیگه خرج دو نفر در ماه ۱۵ تومن نمیشه 

ما خیلی کامل که خرید کنیم با گوشت و مرغ نهایتش ۴ و نیم ۵ تومن میشه 

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂