samaaneiii مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 854 عنوان حرف مردم 98 بازدید | 11 پست دوستان اگ شوهرتون چند هفته بره روستا خونه پدرش تا کار انجام بده براشون کار باغ ناراحت میشین؟ وای قلبم داره وایمیسه شوهرم پارسال رفت الان میگم چرا گذاشتم بره یعنی بقیع چه فکری کردنحتما گفتن زنش و انداخته رفته😔😔 1404/02/16 | 03:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
samaaneiii مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 854 شوهر من تنهایی هیچ جا نمیره بهش میگم برو خونه مامان بابات حتما که نباید با من بری ولی نمیره من سرکار میرم بخاطر اون نتونستم برمتازه دارم غصه اونو میخورم😔
نخودی_سابق عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 9907 پارسال رفته امسال یادت افتاده🤣ولش کن الکی اعصاب خودتو خورد نکن
samaaneiii مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 854 پارسال رفته امسال یادت افتاده🤣ولش کن الکی اعصاب خودتو خورد نکن از اونموقع یادمه😔😔با فکر کردن عمیق بهش ک نظرمردم اونموقع چی بوده حالم خیلی بد میشه از اونور عروسی بود بخاطر اونم موند خیلی شد😔
samaaneiii مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 854 شوهر من الان با اتوبوس رفته ،خونه بابام،تنهام،لاغیر خونه پدرش؟
نخودی_سابق عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 9907 از اونموقع یادمه😔😔با فکر کردن عمیق بهش ک نظرمردم اونموقع چی بوده حالم خیلی بد میشه از اونور عروسی ... نظر مردم چه اهمیتی داره تو زندگیت؟؟؟؟من به شخصه نظر بقیه اصلا برام مهم نیست
samaaneiii مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 854 نظر مردم چه اهمیتی داره تو زندگیت؟؟؟؟من به شخصه نظر بقیه اصلا برام مهم نیست من یجورایی وسواس فکری دارم فک کنمک با فک کردن ب بعضی چیزا حالم خیلی بد میشهحتی ی فامیل منو خونه مامانم اینا دید گف شوهرت ک همیشه اونجاس😔
نخودی_سابق عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 9907 مثلا فکر کن همین دیروز با همسرم یه کم بحثم شد سر خانوادش حالا امروز خانواده خودم هی گفتن اشتباه کردی و ...ولی از نظر خودم کار درست انجام دادم حالا بقیه هر جور دوست دارن فکر کنن
samaaneiii مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 854 مثلا فکر کن همین دیروز با همسرم یه کم بحثم شد سر خانوادش حالا امروز خانواده خودم هی گفتن اشتباه کردی ... خوشبحالت برا من خیلی مهمه و خودم و اذیت میکنم
نخودی_سابق عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 9907 من یجورایی وسواس فکری دارم فک کنمک با فک کردن ب بعضی چیزا حالم خیلی بد میشهحتی ی فامیل منو خونه ماما ... سر خودتو گرم کن از فکرش در بیای وقتیم کسی چیزی میگه همون موقع جواب بده مثلا همون موقع میگفتی اتفاقا گاها لازمه آدم تنها با خانوادش وقت بگذرونه و برای روحیه زن و شوهر خیلی خوبه😁
samaaneiii مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 854 سر خودتو گرم کن از فکرش در بیای وقتیم کسی چیزی میگه همون موقع جواب بده مثلا همون موقع میگفتی اتفاقا ... مرسی عزیزم