یه ساله دیپلم گرفتم این یه سال هیچ کاری نکردم همش خونه بودم یکی دوبار برای کار رفتم ولی نشد سرمووخوردن آنقدر بهم میگن بشین پای درست هزار بار گفتم علاقه ندارم دوس ندارم درسمو بخونم نمیتونم دانشگاه قبول شم ولی کو گوش شنوا هر وقت میگم کار میگن درس پول لازم دارم منم مثلا یه دختر جوونم میخوام کمی گردش کنم بخودم برسم از بس تو خونه موندم افسردگی گرفتم وخودشونم پول نمیدن یعنی ندارن که بدن درک میکنم خرج خونه رو بزور میکشن ولی خوب چرانمیزارن من کار کنم میگن کار خوب بود برو میگم تو آرایشگری استعداد دارم میگن آرایشگر بدنام شده میگم برم فروشندگی میگن اونم حرف دنبالشه خوب من چیکار کنم کار دیگه ای بلد نیستم یعنی از نظر خودم استعداد زیاد دارم ولی همش تانیمه راه مثلا طراحی بلدم ولی نه تا حدی که چهره بکشم کلاس کاراته رفتم فقط کمر سبز دارم نویسندگیم خوبه که اونم باید ملت بشناسند تا یه پولی دستت بیاد ای خدااااااااا
قبول شدم ولی مگه اونم هزینه نمیخواد ریاضیات یه شهر خوب قبول شدم
خب نسبت به آزاد هزینش کناره حالا شما برو همون پیام نور خانوادت ببینن شهریه میخواد میزان بری سرکار اصلا دانشگاه که بری همین رفت و آمد باعث میشه آزادی بیشتری به دست بیاری بری سرکار
منم اگر خدا بخواد انشاالله میخوام بخونم دوباره کنکور بدم شماهم توکل کن به خدا بخون اگر دولتی قبول شدی که خداروشکر اگر نشدی حوصله خواندن نداشتی پیام نور قبول شدی برو هم درست و میخونی هم حال و هوای عوض میشه هم میری سر کار