2777
2789
عنوان

پلیز بیایید خوانوادم نمیزارن

151 بازدید | 16 پست

یه ساله دیپلم گرفتم این یه سال هیچ کاری نکردم همش خونه بودم یکی دوبار برای کار رفتم ولی نشد سرمووخوردن آنقدر بهم میگن بشین پای درست هزار بار گفتم علاقه ندارم دوس ندارم درسمو بخونم نمیتونم دانشگاه قبول شم ولی کو گوش شنوا هر وقت میگم کار میگن درس پول لازم دارم منم مثلا یه دختر جوونم میخوام کمی گردش کنم بخودم برسم از بس تو خونه موندم افسردگی گرفتم وخودشونم پول نمیدن یعنی ندارن که بدن درک میکنم خرج خونه رو بزور میکشن ولی خوب چرانمیزارن من کار کنم میگن کار خوب بود برو میگم تو آرایشگری استعداد دارم میگن آرایشگر بدنام شده میگم برم فروشندگی میگن اونم حرف دنبالشه خوب من چیکار کنم کار دیگه ای بلد نیستم یعنی از نظر خودم استعداد زیاد دارم ولی همش تانیمه راه مثلا طراحی بلدم ولی نه تا حدی که چهره بکشم کلاس کاراته رفتم فقط کمر سبز دارم نویسندگیم خوبه که اونم باید ملت بشناسند تا یه پولی دستت بیاد ای خدااااااااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش بهانس هیچ شغلی کم یا بی ارزش یا اینایی گفتن نیست من فروشنده بودم و خیلی کارهای دیگ اتفاقا کارای سبک و خوبین 

اگر. میدونی راه نجاتت درسه لج نکن بخون تا بتونی استقلال پیداکنی 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
همش بهانس هیچ شغلی کم یا بی ارزش یا اینایی گفتن نیست من فروشنده بودم و خیلی کارهای دیگ اتفاقا کارای ...

ببین دانشگاه هم قبول بشی باز یچی میندازن جلو پا آدم 

لطفاً اگر دیدید نظرم خوب بوده تاپیک های منم بیاید

منم سه سال دیپلم گرفتم خانوادم مخالفت نمیکنن با کار ولی خودم ارادشو ندارم شما به رشته های هنری و خیا ...

چرا دوست دارم برم دانشگاه ازاد واسه رشته روانشناسی ولی هزینش زیاده دلم‌نمیاد به خوانواده بگم گرچه یه بار گفتم راجب اونم حرف دراوردن

قبول شدم ولی مگه اونم هزینه نمیخواد ریاضیات یه شهر خوب قبول شدم

خب نسبت به آزاد هزینش کناره حالا شما  برو همون پیام نور خانوادت ببینن شهریه میخواد میزان بری سرکار اصلا دانشگاه که بری همین رفت و آمد باعث میشه آزادی بیشتری به دست بیاری بری سرکار

نمیدونم والا

منم اگر خدا بخواد انشاالله می‌خوام بخونم دوباره کنکور بدم شماهم توکل کن به خدا بخون اگر دولتی قبول شدی که خداروشکر اگر نشدی حوصله خواندن نداشتی پیام نور قبول شدی برو هم درست و می‌خونی هم حال و هوای عوض میشه هم میری سر کار