2777
2789
عنوان

خونمون رهن نمیره بگید چیکار کنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 48 پست

اسی جان ناراحت نباش توکلت به خدا باشه عزیزم هر چی خیره همون میشه برات گلم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم                                                                                                                 اللهم عجل لولیک الفرج                                                                                                                       محمد جواد😇علی اصغر

عزیزم ط ل س م چیز بدی نیست اگه روحانی و سفید باشه نه شیطانی و سیاه. اما به هر حال امیدوارم هر طور که ...

مهم نیس من ناراحت نمیشم ولی در هر صورت کار درستی نیس دنبال این جور چیزا بازم اگ منم چیزی گفتم شما ببخشید 🌷

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم                                                                                                                 اللهم عجل لولیک الفرج                                                                                                                       محمد جواد😇علی اصغر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما گرون گذاشتید 

همه میگن نسبت ب منطقه ارزون گذاشتیم ولی همه گرون و نجومی گذاشتن 

یکم قیمت رو پایین بیارید هم کارتون راه میفته هم ی بنده خدا پولش میرسه خونه بگیره شرمنده زن و بچه نشه

خداروشکر ادمایی مثل شما رو دیدم فکر کردم همه دنبال ط ل س م اینجور چیزا هستن که قرآن خوندن و نماز خون ...

گلم طلسم وجود داره اما مثل مشروب که وجود داره و حرامه اینم شرعا درست نیست ازش استفاده شه

منتها بعضیا کلاه شرعی میزارن رو سر خودشون و خودشونو گول میزنن که نه حلاله 

پیامبر میگن کسی که بره سراغ دعا و جادو جنبل مرتکب کفر شده 

تا خدا و اهل بیت و قرآن هستن چرا طلسم و جادو ؟

البته که برای باطل کردن سحر باید رجوع کرد برای از بین بردن دعا و طلسم منتها همونم از راه قران و دین 

لطفا به نیت حاجتم صلوات یا حمد میفرستید.ممنونم زیبا ها♥️زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 

عزیزم ط ل س م چیز بدی نیست اگه روحانی و سفید باشه نه شیطانی و سیاه. اما به هر حال امیدوارم هر طور که ...

طلسم وجود داره اما مثل مشروب که وجود داره و حرامه اینم شرعا درست نیست ازش استفاده شه

منتها بعضیا کلاه شرعی میزارن رو سر خودشون و خودشونو گول میزنن که نه حلاله 

پیامبر میگن کسی که بره سراغ دعا و جادو جنبل مرتکب کفر شده 

تا خدا و اهل بیت و قرآن هستن چرا طلسم و جادو ؟

البته که برای باطل کردن سحر باید رجوع کرد برای از بین بردن دعا و طلسم منتها همونم از راه قران و دین 

لطفا به نیت حاجتم صلوات یا حمد میفرستید.ممنونم زیبا ها♥️زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 

گلم طلسم وجود داره اما مثل مشروب که وجود داره و حرامه اینم شرعا درست نیست ازش استفاده شهمنتها بعضیا ...

اونو میدونم وجود داره مگه من گفتم وجود نداره منم گفتم کار اشتباهیه 

اونو میدونم وجود داره مگه من گفتم وجود نداره منم گفتم کار اشتباهیه

میدونم 

منتها اینو باید به همه گفت.همه 

خیلی جدیدا میبینم این چیزا زیاد شده و ناراحت کنندست 

طلسم وجود داره اما مثل مشروب که وجود داره و حرامه اینم شرعا درست نیست ازش استفاده شهمنتها بعضیا کلاه ...

من برعکس فرمایش شما بهم ثابت شده و استفاده ازش نه تنها گناه ننبود بلکه در زندگیم گشایش هم ایجاد شد. 

حرفهایی که زدم هیچ جنبه تبلیغاتی نداره و اصلا نمیدونم به کجا باید مراجعه کنند چون برای خودم هم کسی گرقت و خودم از اون شخص نه مشخصاتی دارم نه چیزی.

نظرات درباره این مسئله متفاوت و سلیقه ای هست.

صرفا تجربه شخصیم رو گفتم

من برعکس فرمایش شما بهم ثابت شده و استفاده ازش نه تنها گناه ننبود بلکه در زندگیم گشایش هم ایجاد شد. ...

نظرات در مورد این مسئله سلیقه ای نیست  اعتقادیه 

شما با قرآن خوندن و ادعیه و اذکار و توسل به خدا و اهل بیت هم میتونستی مشکلاتت رو حل کنی 

منتها تفاوتش الان اینه که باید در آخرت پاسخگو باشی 

خدارو شکر که مشکلت حل شده ولی شانس اوردی 

چون میگن استفاده از دعا نویس و جادو پای اجنه رو به خونه زندگی باز می‌کنه 

حتما گرون گذاشتید همه میگن نسبت ب منطقه ارزون گذاشتیم ولی همه گرون و نجومی گذاشتن یکم قیمت رو پایین ...

همسایمون خونش از ما کوچیک تره برج چهار پارسال ۳۰۰با۶داده من امسال ۳۰۰با۷گذاشتم زیاده بنظرت؟

🤍خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🤍
همسایمون خونش از ما کوچیک تره برج چهار پارسال ۳۰۰با۶داده من امسال ۳۰۰با۷گذاشتم زیاده بنظرت؟

اره زیاده 

درامد مردم از پارسال تاالان تغییری نکرده ملت فقیر تر هم شدن

شما بگو ۳۰۰ ماهی۵۵۰۰ که اگر چونه زدن ۵۰۰ رو بندازی 

هرجا دست بنده ای رو بگیری خدا ده برابر جایی ک انتظار نداری برات جبران میکنه 

اره زیاده درامد مردم از پارسال تاالان تغییری نکرده ملت فقیر تر هم شدنشما بگو ۳۰۰ ماهی۵۵۰۰ که اگر چون ...

خودمون خونه رهن کردیم ۴۰۰با ۱۴تو همین محل تازه طبقه بالا بدون حیاط فقط سی متر بزرگتر از اینجا هس سه خوابه 

🤍خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🤍