2777
2789

ی بار تو ی جمعی ک میدونستم همشون پشت سرم حرف زدن خیلی سرسنگین رفتار کردم یکی گفت چیشده مارو محل نمیدی و.... منم گفتم با کسی ک پشت سرم حرف میزنه کاری ندارم ...همه گفتن نه کی گفته من نگفتم من نگفتم و...منم یهو گفتم همون لحظه یکی تو همین جمع بهم زنگ زد صدای همرو شنیدم یهو سرخ و سفید شدن همو متهم کردن ک تو گفتی و فلانی چرا گفتی و... 

منم گفتم چیشد شماها ک حرف نزده بودین؟بین اون جمع کامل بهم خورد و یادگرفتن درست رفتار کنن ...

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه عمه دارم خیلی خوب بود ولی همیشه از چشماش میترسیدم حس خوبی نداشتم از نگاه کردن بهش چهره بدی نداره ولی خب اون نفرت رو توی چشماش میدیدم،همیشه استوری قرآن چمیدونم ختم و ..... 

بعد ها متوجه شدیم که پیش ما قربون صدقه بابام میره،پیش آشنا و فامیل میشینه میگه داداشم منو بدبخت کرد به زور شوهر داد الان ماهانه ۱۵ تومن خرج زندگی من رو میده🤕💔

دوباره بعد مدتی خیلی شک کردم یه جای مطمئن رفتم و فهمیدم طلسم دفنی برام گرفته همونی ک هیج وقت دردت بجونم برادرزاده از زبونش نمی‌افتاد 

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

اینا فکر کنم مهرطلب نباشنا 

حسود و عقده ای هستن و خودشیفته 

خاله من تو روی طرف قربون صدقش میره طرف تا دستشویی بره فحش بارونش میکنه و علنی به موقعیت طرف حسودی میکنه زندگی میپاشونه 

تا دلت بخواد دیدم 

زنداییم جلو رومون انگار مهربون ترین آدم دنیاس ولی پشت سرمون میخواد سر به تنمون نباشه

این احساس به یه بچه سیزده چهارده ساله اس 

چون اون موقع ها که رفت و‌امد داشتیم همین حدودا بودم

اینا فکر کنم مهرطلب نباشنا حسود و عقده ای هستن و خودشیفته خاله من تو روی طرف قربون صدقش میره طرف تا ...

آره منم دیدم 

قشنگ حالت چهره ی طرف از یه آدم مهربون و دلسوز تقلیل پیدا کرد به حالت چندش و خاک بر سرش کنند!؟

تا دلت بخواد دیدم زنداییم جلو رومون انگار مهربون ترین آدم دنیاس ولی پشت سرمون میخواد سر به تنمون نبا ...

وای دقیقا برا منم عجیبه که چطور نسبت به بچه ها هم کینه به دل میگیرن 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یه عمه دارم خیلی خوب بود ولی همیشه از چشماش میترسیدم حس خوبی نداشتم از نگاه کردن بهش چهره بدی نداره ...

وای چقدر طرف چندشه 

و چه ناخوداگاه باهوشی داشتی که تونستی پی ببرید 

ی بار تو ی جمعی ک میدونستم همشون پشت سرم حرف زدن خیلی سرسنگین رفتار کردم یکی گفت چیشده مارو محل نمید ...

آفرین آنقدر خوشم میاد از آدمایی که حرفی که اذیتشون کرده رو رک و راست میزنند

وای چقدر طرف چندشه و چه ناخوداگاه باهوشی داشتی که تونستی پی ببرید

نمیدونم والا اون کسی که موکل داره گفت پیشگوییت قویه و زود میفهمی 

کلا به خانواده پدریم مشکوکم همون موقع به مادربزرگمم مشکوک بودن طرف گفت مادربزرگم اهل دعا و ایناست

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

وای دقیقا برا منم عجیبه که چطور نسبت به بچه ها هم کینه به دل میگیرن 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اطرافمون پر از آدم‌ها با خلا های روانی ناجور 

بیچاره بچهامون که باید تو چنین محیط های سمی رشد کنن 

ولی بنظر من بدترین آدم‌ها آدمای با اختلال خودشیفتگی هستن که متاسفانه زیاده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز