2777
2789
عنوان

سه قلو باردارم 🥹❤️ باورم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 34 پست
مبارکه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خیلی باحال بود

قربدنتتت 🥹😂😂😂😂😂

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

خدایا با کتاب ازدواج کردنم مد شو از فردا همه با گوشی شون ازدواج میکنن من در شرع طلاقم با گوشیم 😂

🥹🤣🤣🤣🤣🤣بچه هم داری ازش ‌؟! کاش بچه دار نشی اگر اختلاف دارید، 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندمي اسي؟ خرر بخدا انقدر ذوق کردم فک کردم واقعا سه قلو چون من قل خیلی دوست دارم😂

😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣دوازذهمم قربووونتت

🥹🤣🤣🤣🤣🤣بچه هم داری ازش ‌؟! کاش بچه دار نشی اگر اختلاف دارید،

آه حالم بهم خورد اسی 🤮😂

اینهمه مامانم میگف گوشیو بزار کنار نمیشدولی  با این حرفی ک تو زدی دیگه همین فردا طلاقمو قطعییش میکنم 😂

آه حالم بهم خورد اسی 🤮😂اینهمه مامانم میگف گوشیو بزار کنار نمیشدولی با این حرفی ک تو زدی دیگه همین ...

🤣🤣🤣🤣تا رسمی شدن طلاقت ازش دور باش 😂😂

😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣دوازذهمم قربووونتت

وای خوش ب حالت بدبختی‌هات امسال تموم میشه 

من ک ان شاءالله تازه دارم واردش میشم 😭

فعلا با گوشیمم 

کتابام لانگ دیتستنس 

کنکور  چطور بود ؟ 

وای خوش ب حالت بدبختی‌هات امسال تموم میشه من ک ان شاءالله تازه دارم واردش میشم 😭فعلا با گوشیمم کتاب ...

😂🥹عزیزم چندمی 

کنکور خوب بود ولی خب سخت بود خیلییی

منم نه قلو باردارم دعا کن سالم به دنیا بیاند🥲🥺😍زیست شیمی ریاضی فیزیکسلامت و بهداشتعربیادبیاتدینیا ...

من یازده قلو😍

ادبیات 

دینی 

زبان 

سلامت 

ریاضی و آمار 

علوم و فنون ادبی 

تاریخ 

جغرافیا 

فلسفه 

جامعه شناسی 

عربی

من متاهلم نر های بی ناموس درخواست ندید

یازدهم

خیلی خوب بخون خیلیییی مخصوصا زیستشو 

من فقط نهایی خوندم یازدهم و نمراتم شد 

شیمس 19.75عربی 19.75

دینی 19.5 زبان 16.75

فارسی 18.75 زیست رو ترمیم مبزنم انشالله بشه 20

یازدهم

من اشتباه کردم خوب نخوندم یازدهم اگر یازدهم هم خوب تستی خونده بودم خییلی راحت بودم الان 

من یازده قلو😍ادبیات دینی زبان سلامت ریاضی و آمار علوم و فنون ادبی تاریخ جغرافیا فلسفه جامعه شناسی ع ...

عزیزم انشاا... به سلامتی بغلشون کنی😍😍

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶