2777
2789

من یه بار مطبش رفتم به سختی وقت گرفتم ولی پشیمون شدم . چون اصلا بلد نیست روحیه بده به آدم . من جواب غربالگریم ریسک بالا بود بود دکترم گفت برو پیش جنین شناس که رفتم پیش مرصوصی . خیلی راحت گفت بچه ات دان هست و برو سقط کن . اصلا مراعات حال منو نکرد . تا خونه گریه کردم به دکترمم گفتم دیگه نمیرم پیشش . 

بعد که زایمان کردم دلم میخواست با بچم برم مطب بهش بگم هیچی حالیش نیست و این همون بچه ای که میخواستی سقطش کنی 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸
من یه بار مطبش رفتم به سختی وقت گرفتم ولی پشیمون شدم . چون اصلا بلد نیست روحیه بده به آدم . من جواب ...

منم رفتم یک ملیونو خورده ای ازم پول گرفت و سونو کرد و گفت دوقولوهات سندرم ttts یا خون رسانی مشترک دارن خیلی راحت گفت یکیشون باید ریداکت بشه بعدشم دید دارم گریه میکنم گفت گریه نداره ریداکت میکنی میشه بارداری یه قولویی راحت میشی😳دیوانس سوادم نداره فقط به واسطه اسم شوهرش بنظرم تونسته مطب بزنه و الکی اسم در کنه خدا میدونه تا الان چنتا بچرو همینجوری کشته خداروشکر من الان هردو بچه هام پیشم هستن منم دلم میخواست برم مطبش بگم اینم همون بچه ای که میگفتی ریداکتش کن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم رفتم یک ملیونو خورده ای ازم پول گرفت و سونو کرد و گفت دوقولوهات سندرم ttts یا خون رسانی مشترک دا ...

چون به اسم جنین شناسه خیلی ها متاسفانه بهش اطمینان میکنن . خداروشکر میکنم که گولشو نخوردم 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸