2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علم خیلی پیشرفته اس ها من عقبم🤣ترجمه کردواقعا ممنون ک بی دریغ یاد میدین

چت جی پی تی  یا همون هوش مصنویی هم اگه نداری دانلود کن هر وقت مشکل داشتی ازش سوال بپرس جواب میده و راهکار میده حتی جدیدا بعضی افراد باهاش دلداری میکنن وقتی ناراحتن 

نوشته این برنامه در منطقه شما پر گوگل پلی نیست چکارش کنم؟

دقیق نمیدونم اما فک کنم با فیل تر شکن به چت جی پی تی وب میشه رفت اگه نشد تو گوگل آموزشش هست یا اینجا کمک بگیر عنوان تاپینگ هم مثلا بذار بیایین همتون کار مهمی دارم اینو بنویسی شاید افراد زیادی اومدن

ممنون عزیزم

لطفا بخاطر بچه هاتونم که شده قول بدین زود بخوابین دیر خوابیدن عمر رو کم میکنه حتی اگرم شده چند     دقیقه کم کنه باز اونم زیاده زمان قدیم چرا مردم زیاد عمر میکردن؟ چون لامپ نبود و اون شمع و چراغ نفتی هم مدتی داشت چون زیاد میخوابیدن بدن میتونست خودش رو باز سازی کنه کامل...

هر روزتون با برنامه باشه اینطوری وقت کم نمیارین مثلا برنامه فردا رو یک روز قبل بچین و بنویس و مانند اون...به فرزندانتون حلال و حرام رو از بچگی یاد بدین بزرگ شد چون مال حرام نمیخوره حتما خدا خودش کمک میکنه آدم بزرگی میشن از دوست بد هم جدا کنید تا فرزندانتون رو آلوده نکنه...با خدا باش پادشاهی کن...

امیدوارم همه تو زندگی شون موفق باشن...

لطفا بخاطر بچه هاتونم که شده قول بدین زود بخوابین دیر خوابیدن عمر رو کم میکنه حتی اگرم شده چند د ...

واقعا حرفاتون خیلی مفیده

اما از فکرو خیال نمیتونم بخوابم حالم خوش نیست یچم مریضه نه سرکاخوردگیا نه مهزه کمرش چسبیده بهم و هیچکاری نمیتونن واسش بکنند 

گیر همسایه بد افتادم همش دخترش بچمو میزنه و زور میگن بچمم نمینونه از خودش دفاع کنه اول خوب بودا جدیدا اینظور شده اونتم یه طور اعصابمو ریختن بهم نمیتونم رفت و آمد نکنم چون تو یه حیاطیم همو میبینیم حتی تو حیاط

یکی هست به اسم صالح یکتا دقیق نمیدونم ولی فک کنم کمر رو  از گردن میکشه و دردش رو کم میکنه حدودا 4 میلیون فالور داره تا حالا آدمای زیادی رفتن نمیدونم واقعیه یا نه ولی هرکی رفته به گفته خودشون بهتر شدن تو اینیتسگرام بزن ببین شاید رفتین جواب داد یه راهکار دیگه هم هست فک کنم تو ترکیه این کار رو میکنن پاهای فرد رو میبندن و اونو سر و ته میکنن و آویزون میکنن  این دو تا فک کنم باعث میشه بین مهره ها باز بشه نمیدونم شاید جواب داد 

امیدوارم خدا به همه کمک کنه