حالا ما یکم از خیابون فاصله داریم ولی بعضی این پسرای بیکار رد میشن دهن گشادشونو باز میکنن فحش رکیک میدن میخندن منم بچه دختر دارم کوچیکه میگم بزرگ بشه خیلی بد بشنوه مجبورم هی ببندم پنجره رو زر میزنن میرن نشنوه😐😩 چقدر ملت بی ملاحظه بیشعور شدن
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
پس من چی بگم کنار مدرسه ایم صبحا با از جلو نظام ماهم بیداریم😫😫😫
ماتجربه کنارمدرسه داشتیم یه حیاط دارو به این دلیل شوهرم مخالفت کرد بخریم ولی هنوزعقده خونهه رو دلمه همش به شوهرم میگم نذاشتی ویلایی بخرم بچه هام توش بچرن
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
اصلا خیلی بده خونت تو خیابون شلوغ یا اصلی باشه ن زندگی داری ن اسایش باید یه حایی باشی پر از سکوت و ارامش متنفرم از سر و صدا
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
ماتجربه کنارمدرسه داشتیم یه حیاط دارو به این دلیل شوهرم مخالفت کرد بخریم ولی هنوزعقده خونهه رو دلمه ...
ویلایی عالیه ما دوتا مدرسه کنارمونه یکیش دبستانه اینقدر این چند وقت شعر معلم خوب منی رو خوندن حفظش کردم حتی اسم بچه های شلوغم بلدم ناظم صداشون میزنه😂😂😂
در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
من حتی روزا هم اعصاب سر و صدا رو ندارم شبا که صدا باشه زنجیری میشم
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است