2777
2789
عنوان

انا مصري

| مشاهده متن کامل بحث + 2708 بازدید | 154 پست
راسته همه قاطی کردن عرب ایران ایرانه کورد ترکم ایرانه عرب خارج عربه ترک خارج ترکه کوردستان خارج کورد ...

منم امشب فهمیدم

تا دیروز فکر میکردم ایرانیا در واقع استرالیایی هستن

... Last seen Ago

ادم باشید

مگه چی گفتم که اینطوری میگی

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم امشب فهمیدمتا دیروز فکر میکردم ایرانیا در واقع استرالیایی هستن

دمت گرم داداش گرامی 😭😭

ولی جدی بعضی ها نمیفهمن 😂😂 به هم وطن خودشن فحش میدن یکیش تیک تاکر های ایرانی نژاد پرست 😭😭

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

ا کجایی اسی

خلیج فارس هستم 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

منم عربم😂 عرب کجایی؟

من اهل خلیج فارس هستم عزیزم و کل جهان هسته ای رو دوست دارم کل جهان 

ای بابا🙄

😭 😭 بخدا ایران پر از نژاد پرسته داداش فکر کنم فقد منم سالمم یا کسی هست 

انت هنا او هناک؟؟؟

انا اهل خلیج فارس هستم 

فحش ندادم کامل کردم ببخشید منظورم شما نبودی کلی بود ناراحت نشو🩵🌹

کیا چیزی گفتن بخدا من نمیتونم این همه کامنت جواب بدم