2777
2789
عنوان

انا مصري

| مشاهده متن کامل بحث + 2708 بازدید | 154 پست
چیزی نشده

فکر کردم نژاد پرستا حمله کنن یبار گفتم نژاد پرست نباشیم آمدن فحش بارونم کردن 😂😂

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فحش ندادم کامل کردم ببخشید منظورم شما نبودی کلی بود ناراحت نشو🩵🌹

وایی ببخشید من اشتباه متوجه شدم خخخخخ

غش کردم از خنده یعنی  

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
انت عین ما هو

😭 😭 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

گریه نکن☹

گریه نمیکنم دارم از خنده 😂😂

ولی خدایش ایران باید درست شه واقعا نژاد پرست بودن خیلی بده خیلی من یکی متنفرم...دعا کنین قراره یه اتفاق بیوفته من به کره ای ها قراره بشدت نزدیک بشم مخصوصا یه پسر کره ای دعا کنین همچیز خوب پیش بره از بس من خل چلم خدایااا

Why do you بکاع؟😂😂😂 نصفش انگلیسه یدونش عربی

انا خلیج فارس

😂چه عجب یکی عربا رو دوس داره

عه مگه نژاد پرستم من من کل جهان هسته ای رو دوست دارم کل دنیا همه انسانها 😭❤️ عربا فرشتن خیلی مهربون و با شعورن آرزوم این بود مصری قطری دبی عربستانی جایی باشم چون واقعا خیلی خوبن 😂❤️ اصلا همه دنیا خوبه کل جهان همجا 

چندسالته

وا 17سالمه سلیقه ایه دیگه من کلا از 9سالگی سلیقه ام کلی آسیا شرقی بود 

عه مگه نژاد پرستم من من کل جهان هسته ای رو دوست دارم کل دنیا همه انسانها 😭❤️ عربا فرشتن خیلی مهربون ...

اینجوری واقعا خوبه 

منم مثل شمام 

ولی کم از ما عربا بد نمیگن و ازمون متنفرن تا حالام دلیلشم نمی‌دونیم😂 

خاستی عربی یاد بگیری من هستم 

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان