فحش ندادم کامل کردم ببخشید منظورم شما نبودی کلی بود ناراحت نشو🩵🌹
وایی ببخشید من اشتباه متوجه شدم خخخخخ
غش کردم از خنده یعنی
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
ولی خدایش ایران باید درست شه واقعا نژاد پرست بودن خیلی بده خیلی من یکی متنفرم...دعا کنین قراره یه اتفاق بیوفته من به کره ای ها قراره بشدت نزدیک بشم مخصوصا یه پسر کره ای دعا کنین همچیز خوب پیش بره از بس من خل چلم خدایااا
اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
عه مگه نژاد پرستم من من کل جهان هسته ای رو دوست دارم کل دنیا همه انسانها 😭❤️ عربا فرشتن خیلی مهربون و با شعورن آرزوم این بود مصری قطری دبی عربستانی جایی باشم چون واقعا خیلی خوبن 😂❤️ اصلا همه دنیا خوبه کل جهان همجا
اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿