2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم ولی دوسش دارم

451 بازدید | 24 پست

میخوام طلاق بگیرم ولی دوسش دارم ۴ روزه ازش خبری ندارم خودش اوردم خونه بابام ساعت ۴ صبح هر وقت بحثمون میشد میگفت نمیخوام زندگی کنم بعدش میگفت نه غلط کردم تورو دوست دارم و...

هی تکرار تکرار که جمع کن ببرمت خونه  بابات چند باری مقاومت کردم که مشکل داری تو برو ولی اینقد گفت و من ازش ناامید شدم و پیش خودم گفتم مرگ یکبار شیونم یکبار برای همیشه میرم و باهاش اومدم الان نگا کردم تمام پروفایل های عاشقانمونو و بیو هارو برداشته چطوری محکم وایسم خیلی ناراحتم من ۲۱ سالمه اون ۳۱🥲🥲🥲

بعد وقتی ما از فاصله سنی میگیم از ازدواج سن پایین میگیم اینجا اونهایی که فکر میکنند از آسمون شوهر براشون همین یکی افتاده حمله میکنند حالا نمیگم دلیلش همین بوده ولی این موارد یکی دو تا نیست خیلی هم زیاده 

چیکار کنی؟ میخوای خودت جمع کن برو !

بشین خونه بابات نمیخوادت دیگه روزی صدبار با خودت تکرار کن هروقت دلتنگش شدی .از همه جا بلاکش کن نذار باهات کوچکترین ارتباطی داشته باشه یا تونستی شماره عوض کن این بهتره شوهر منم مثل شوهر تو عه دیگه من از رو تجربه بهت گفتم 

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کنی؟ میخوای خودت جمع کن برو !بشین خونه بابات نمیخوادت دیگه روزی صدبار با خودت تکرار کن هروقت د ...

هنوز اقدامی نکردم واسه طلاق توروخدا بنظرت چیکار کنم؟؟

الان بلاکش کنم؟؟ و شمارشو بپاکم؟؟

چیکار کنی؟ میخوای خودت جمع کن برو !بشین خونه بابات نمیخوادت دیگه روزی صدبار با خودت تکرار کن هروقت د ...

ببین ازت بیخبر باشه هرجوری شده میاد دنبالت البته اگه بخوادت

هنوز اقدامی نکردم واسه طلاق توروخدا بنظرت چیکار کنم؟؟الان بلاکش کنم؟؟ و شمارشو بپاکم؟؟

ببین برام چندبار پیش اومد اوایل یکبار مثل خنگا بهش پیام دادم اونم سگ محلم کرد بعد شمارمو عوض کردم یه مدت ،خودش افتاد دنبالم هی زنگ و پیام به بابام و بعد اومد دنبالم دیگه خودت میدونی خیلی کارش زشت بوده دبگه رسما بیرونت کرده

میدونی همیشه وقتی قهر میکردیم من پیش قدم میشدم 🥲🥲🥲🥲🥲 دوسم داره یکم نمیدونم ناراحتم

خیلیا همسراشونو دوست دارن ولی همه کارم باهاشون میکنن 

نه بابا من میگم آشتی کن..حیفه بچه بازی در میاره تو هم پا به پاش بچه بشی...مرداد بچه های بزرگن...

خب بهم توجه نمیکنه دیگه بهم زنگ نمیزد باهام وقت نمیگذروند منم حرف میزدم میگفت غر میزنی کی بهت گفته اینجا باشی تو خودت بزور ایستادی من تورو به چشم زن نمیبینم تو زنونگی نداری من نمیخوام دیگه باشم وووو

به نظرم  خواسته بترسونتت و تو این سن خیلی غرور دارن مردا نمیخوان بگن من دلم تنگه اینطوری نشون میدن حالا الان اون از تو اشفته تره میخواد حرصت بده چون خودم فاصله ی سنی ام با همسرم همینه تجربه دارم