2777
2789
عنوان

خب خب بیاید بحث داغ خخ

330 بازدید | 42 پست

آقا من با شوهرم دعوام شده بگید خب

حقم با منه طبیعیتا😂😐

ولی خب آقا صداشو برد بالا اشکمم درآورد

حالا دوستان متخصص 

بنظرتون برم سر جام بگیرم بخوابم یا ت اتاق بچم پیش اون بخوابم 

خودت گزینه دو رو بیشتر ترجیح میدم چون حوصله ندارم برم پیش گزینه یک😂😐

نظرتونه؟

《کمتر اهمیت بده ، بهتر زندگی کن》

برو پیشش بهش اهمیت نده

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گزینه سه برو تو پذیرایی🤣

چهار

اصن نخابه

فحش بده تاصبح😂

بلانسبتش

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

ایی ضدحال نزن😂من اهمیت ندم‌اون میخواد بچسبه

خب تو هم اهمیت نده دیگه😃

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد