2777
2789

اعصاب ندارم گزارش بزنین زدم نامزد وگرنه پارتنرمه

موضوع اینه که با من این شکلی نیس ها برعکس هیلی ادا جنتلمنه اما بد دوستاش نگم که چیا میگه پوف😮‍💨

مثلا عصری رفیقش زنگ زده نمی دونم چی گفت این برگشته میگه (ک* شعر نگو بابا من ری*دم به اون مغز فندقیش)

بعد رفیقش نمیدونم باز چی جواب داد اینم گف (بیخود بابا سری قبل هم مغزمو گا*ید با چس ناله هاش انگار من ایلان ماسکم)

این ادبیاتش بد نیس؟ من میگم اینجوری حرف نزن اصلا جدی نمیگیره که هیچ اعصابمم خورد میکنه با کاراش مثلا میگه اوخی جوجو نازی😭😤😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم خط قرمزمه

ولی معمولا پسرا با رفیقاشون همینن

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

با تو هم راحت شه همینجوری می حرفه بزنم رابطه ات رو قطع کن نه نامزدته نه همسرت راحت راحت

نه با من اینطوری نیس بیشتر از یه ساله باهمیم

آخه همه چی تمومه پولدارم هس چرا نخوامش! فقط کلمه ک* شعرو بدمممم میاد زیاد

شوهر منم همینجوریه😂مهم نیس برام اصلا

رفیقشه ادم بخواد مودب حرف بزنه چ رفیقیع😂😂

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

شوهر منم همینجوریه😂مهم نیس برام اصلارفیقشه ادم بخواد مودب حرف بزنه چ رفیقیع😂😂

حق

ولی من به عمق این کلمه ها میرم مثلا میگم این شعر ک* رو از کجا باید بدونه که بگه ک*شعر نگو

ولی خودمم با منطقم هنگم 😂

حقولی من به عمق این کلمه ها میرم مثلا میگم این شعر ک* رو از کجا باید بدونه که بگه ک*شعر نگوولی خودمم ...

بابا یعنی چی😂😐همه اینارو میدونن و بیشتر پیش رفیقلشون استفاده میکنن

تو اجتماع بده نه پیش دوستات که

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

2790
2778
2791
2779
2792