2777
2789
عنوان

دهه نودی واقعا گودزیلا هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 84 پست
اینها حکم خدای یکتا نیستدرواقع جفنگیات یه مشت نر هوسباز هست که نشستن کتاب نوشتن و افراد ساده‌ای چون ...

عزیزم کسی که خودشو زده به کوری رو نمیشه بینا کرد 

تا 200 سال دیگه هم بحث کنی قانع نمیشه و دلیل میاره رها کن بذار هرجور میخواد فکر کنه بره جلو تو بگذر و برو تاپیک دیگه ای و دیگه برنگرد 

هر ادمی که با عقلش تفکر میکنه میدونه کار کثیفی هست چند همسری

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حس میکنم بلانسبت دارم با الاغ حرف میزنم! شاید هم دیوار

ول کن بابا حوصله داری بعضیا ارزش وقت گذاری ندارن برو یه تاپیک دیگه یه کار مفیدی چیزی کن

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

این فقط می‌تونه دلیل این باشه که چرا زن نمیتونه ولی برای اینکه چرا مرد می‌تونه هیچ دلیل قانع کننده ا ...

چرا هست. شما از دید این نگاه میکنید که همه مردا هوس میخوان اینکارو رو کنن درحالی که این حکم برای هوس بازی نیست این حکم عین چاقو هستش استفاده مفید هم داره برای یک خانم معلول یا خانم سن بالا یا خانمی که بچه دار نمیشه با این کار بچه دار بشن اون خانواده و ده ها چیز دیگه 

همش تهش ختم نمیشه به یک مرد هوس باز که از روی هوس رفته یکی دیگه هم گرفته... چطور دینی که درونش گفته شده نشستن مرد پیش زن و بچش از ثواب اعتکاف در خانه خدا بالاتره .  حکمی بده برای هوس؟؟  

چاقو هم براتون بارها مثال زدم.

مهریه هم حق خانم هاست ولی خانم هایی هم هستن که اصلا قصد ازدواج ندارند فقط وصلت میکنن برای کاسبی و بعدش طلاق

آیا میشه گفت مهریه به خاطر دخترای دغل کار اینطوری، یک چیز بدیه؟ 

شما میگید این کار بده چون خوشتون نمیاد هممون دوست داریم یک عشق ناب رو تجربه کنیم ولی این حکم علتی داره خدا به همه چیز آگاهه  به اون کسی هم که با چاقو سرمیبره آگاهه و همه یک روز به درگاه خدا باید جواب بدیم هم کسی که از این حکم سو استفاده کرده و دل زن اولش رو که زن بساز و خوبی بود رو شکونده هم کسی که سو استفاده ای نداشته بلکه مثلا همسرش هم راضی بوده برای نازاییش یک زن دیگه بگیره.  بودن زنایی که نمیتونستن و رضایت دادن و تا آخر عمر شوهرشون هم زندکی کردن توی خانواده ما هست

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
بهش میگم دیگه روم ریپ نزنه اعصاب چرندیاتشو ندارمدیوونم با این دهن به دهن گذاشتم!

خب دیگه تو ریپ نزن جوابشو نده تا پیام دیگه ای نباشه که روش ریپ بزنه 

دوست داره حتما سنش بالارفت بالاسرش هوو بیاد 

ولش کن نبینم ریپ زدیا بذار در توهم های خودش بمونه

ترجیح میدم وارد این مسائل نشم. من وقتی فهمیدم یکی از کلاس ششمی های ما، با یه مرد ۳۲ ساله رابطه داره، ...

ب خانوادع ها  اطلاع بدید

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

دخترم کلاس اوله از الان بفکر زدن ژل لب و کاشت مژه و ناخنه😐خیلی علاقه داره

من خودم نزدم عمه هاش کلا زدن همع چیز 

میگم تو خودت خوشگلی نیاز نداری

عوضش باید عطرو ادکلن بزنی لبایای شیک بپوشی عینک خوب بزنی

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اره خب طبیعیه من خودم دبیر پایه پنجمماکثرا میارن وسایل آرایشی با خودکار تتو میکشنحتی پایه های پایین ...

کاملا موافقم

دخترم کلاس اوله مدرسه رفتنی برق لب میزنه عموش میگفت چرا میزنی گفتم این نزنه کی بزنه عموش بزنه؟دختره و این دنیای دخترونش

ادکلن میگم بزنه

صب ب صب موهاشو خوشگل درست میکنم ک همیشه باید مرتب و شیک باشی

موهای پسرمم هرروز درست میکنم ک همیشه باید خوب باشید و بوی خوب بدید

فقط من چقدر بچه خوبی بودم من 12 سالم بود پسر عمم 11بعد من از 8 سالگی فشرده زبان میخوندم و کامل بلد ب ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»