2777
2789
بچم روزی پنج بارهم بالا میآورد میخواستم برم براش پگ بزارم دوباره منصرف شدم خیلی دلم براش میسوزه

منم اصلادوست ندارم پك بذارم.البته دخترمن خداروشكر اصلا بالانمياره.فقط چون دندون نداره من جرات نميكنم غذاي جامد مثل برنج واينا بهش بدم

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
يكسالو چهارماهشه.ميجوه ها اما دندون نداره .فقط سه تا داره.يه مدت گفتاردرماني بردم اماچون تشنج داره د ...

خوبه بچه ی شما مطمئنآ بهتر هم میشه. ولی دندوناش خیلی کمه کلسیمش کم نیست تو افتاب بزارش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خيليييي دلم واسه دخترم ميسوزه.هم سناشو ميبينم دلم براش كباب ميشه كه چقد ازاوناعقبه

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
اخی عزیزم چقدر شه مطمئنی بخاطر زایمانه

دو سال و هشت ماهشهر.حتی هنوز نمیتونهبشینه و حرفم نمیزنه. با کلی خرج گردن گرفته. دگتر بهش خیلی امید دارهاما متاسفانه وسع ما نمیرسه و ببریم کاردرمانی و گفتاردرمانی. فوق تخصص معز

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان گفته بچه فقط بخاطر زایمان سخت سی پی شده و توی غربالگری ها و آزمایشها سالم سالم بوده.فامیل هم نیستیم

خوبه بچه ی شما مطمئنآ بهتر هم میشه. ولی دندوناش خیلی کمه کلسیمش کم نیست تو افتاب بزارش

تازه ازمايش داده.همه چيش خوب بود.ازمايش المانشم تازه اومده ،اونم مشكلي نداشت.دكترش ميگه حتما ژنتيكيه دليل بيماريش.امااخه مااصلافاميل نيستيم

دو سال و هشت ماهشهر.حتی هنوز نمیتونهبشینه و حرفم نمیزنه. با کلی خرج گردن گرفته. دگتر بهش خیلی امید د ...

هزینه هاشون خیلی زیاده متاسفانه منم شش ماه بردم کاردرمانی هیچ تغییری نکرد تشنج های بزرگ کرد دیگه نبردمش

نیکا جان شما هم آزمایش ژنتیک رو شروع کن انشاءالله خدا به هممون یه بچه سالم و باهوش بده

اره توفكرش هستيم.انشالله كه بچه دوم سالم وباهوش باشه.من دلم ميخواد دومي هم دخترباشه وسالم البته

فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان گفته بچه فقط بخاطر زایمان سخت سی پی شده و توی غربالگری ها و آزمایشها سال ...

وقتی دنیا اومدکبود کبود شده بود.بندناف پیچیده یود دور گردنش و خیر ندیده ها میگفتنباید طببعی دنبا بیاری و دیر سزارین کردن

وقتی دنیا اومدکبود کبود شده بود.بندناف پیچیده یود دور گردنش و خیر ندیده ها میگفتنباید طببعی دنبا بیا ...

عزيزم😔دختره ياپسر؟

بیماریهای اعصاب خیلی گسترده هستن هر کدومش ون یه دلیلی دارن ما اولین بچه مریض فامیلمون رو بدنیا آورد ...

ماهم همينطور😔

سلام.خدا قوت.منم پسرم مشکل جسمی داشت.الان ۵سالشه.برا بارداری دوم خیلی دست دست کردم.دیگه سپردمش به خد ...

به سلامتي عزيزم.انشالله كه صحيح وسالم بياد