2777
2789
حتماتحقيق كن راجبش.دخترمنم تشنج داره.والبته يه مشكل مغزي. دفعه قبل كه بردمش دكتر،دكترش گفت درمان سي ...

بستگی داره. تزریق سلولهای بنیادی تو مغز اومده نمازی شیراز انجام میدن ولی دکتر بچم گفت درحال تحقیقه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره. تزریق سلولهای بنیادی تو مغز اومده نمازی شیراز انجام میدن ولی دکتر بچم گفت درحال تحقیقه

انشالله كه به نتيجه برسه وروي گل پسرت جواب بده

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
من الان خیلی ارومم راحت حرف میزنم و دیگه بغض نمیکنم. و این صبر و استقامت من براحتی بدست نیومده از خد ...

خداروشكر.انشالله هرچه زودترمعجزه خداروميبيني وپسرت شفاميگيره

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
انشالله كه به نتيجه برسه وروي گل پسرت جواب بده

مرسی عزیزم تصمیم دارم خیلی اذیتش نکنم مطمئنم روحش سالمه و خودش اونقدر بزرگتر از ماها هست که دنیا رو با همه لذاتش قبول نکرده فقط منم فرشته نگهبانشم

ببخشيد الان چطوري بهش غذا ميدي؟شرمنده ميپرسم.اخه دخترمنم هنوز نميتونه غذا روبجوه وفقط ابكي بايد باشه.نگرانم كه اخه تاكي بايد ابكي بخوره؟

بچه‌ها از همتون بخاطر نظراتتون ممنونم دعا کنید برام تا سالم باشم یه بچه سالم بیارم که نگهدار پسرم بعد از من باشه. به معجزه اش ایمان دارم ولی میترسم دوباره امتحان بشم اونوقته که واقعا کم میارم 

بچه‌ها از همتون بخاطر نظراتتون ممنونم دعا کنید برام تا سالم باشم یه بچه سالم بیارم که نگهدار پسرم بع ...

الهي امين.منم تصميم دارم واسه دومي اقدام كنم.دلم خنده وشيطنت بچه ميخواد

ببخشيد الان چطوري بهش غذا ميدي؟شرمنده ميپرسم.اخه دخترمنم هنوز نميتونه غذا روبجوه وفقط ابكي بايد باشه ...

چند سالشه

من میکسر دستی گرفتم براش تا آخر عمرش باید میکس کنم بهش بدم

ولی آگه بچتون خفیف هست بیماریش ببریدش گفتار درمانی تا خوردن و جویدن رو یاد بگیره

چند سالشه من میکسر دستی گرفتم براش تا آخر عمرش باید میکس کنم بهش بدم ولی آگه بچتون خفیف هست بیماری ...

يكسالو چهارماهشه.ميجوه ها اما دندون نداره .فقط سه تا داره.يه مدت گفتاردرماني بردم اماچون تشنج داره دكترش گفت فعلانبرش