میسنرس مدیر عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 2556 عنوان کودک سی پی | مشاهده متن کامل بحث + 11217 بازدید | 124 پست بچهها کسی سراغ دارین که بچه اولش سی پی باشه دومی سالم؟من خیلی بچه دوستم ولی بچه ی اولم سی پی شدید هست دلم خیلی بچه میخواد😢 1396/11/17 | 10:39 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میسنرس مدیر استارتر عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 2556 حتماتحقيق كن راجبش.دخترمنم تشنج داره.والبته يه مشكل مغزي. دفعه قبل كه بردمش دكتر،دكترش گفت درمان سي ... بستگی داره. تزریق سلولهای بنیادی تو مغز اومده نمازی شیراز انجام میدن ولی دکتر بچم گفت درحال تحقیقه
نیکا86 عضویت: 1394/02/11 تعداد پست: 8756 بستگی داره. تزریق سلولهای بنیادی تو مغز اومده نمازی شیراز انجام میدن ولی دکتر بچم گفت درحال تحقیقه انشالله كه به نتيجه برسه وروي گل پسرت جواب بده به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
میسنرس مدیر استارتر عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 2556 من الان خیلی ارومم راحت حرف میزنم و دیگه بغض نمیکنم. و این صبر و استقامت من براحتی بدست نیومده از خدا بخاطرش خیلی خیلی ممنونم
نیکا86 عضویت: 1394/02/11 تعداد پست: 8756 من الان خیلی ارومم راحت حرف میزنم و دیگه بغض نمیکنم. و این صبر و استقامت من براحتی بدست نیومده از خد ... خداروشكر.انشالله هرچه زودترمعجزه خداروميبيني وپسرت شفاميگيره به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
میسنرس مدیر استارتر عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 2556 انشالله كه به نتيجه برسه وروي گل پسرت جواب بده مرسی عزیزم تصمیم دارم خیلی اذیتش نکنم مطمئنم روحش سالمه و خودش اونقدر بزرگتر از ماها هست که دنیا رو با همه لذاتش قبول نکرده فقط منم فرشته نگهبانشم
نیکا86 عضویت: 1394/02/11 تعداد پست: 8756 ببخشيد الان چطوري بهش غذا ميدي؟شرمنده ميپرسم.اخه دخترمنم هنوز نميتونه غذا روبجوه وفقط ابكي بايد باشه.نگرانم كه اخه تاكي بايد ابكي بخوره؟ به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
میسنرس مدیر استارتر عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 2556 بچهها از همتون بخاطر نظراتتون ممنونم دعا کنید برام تا سالم باشم یه بچه سالم بیارم که نگهدار پسرم بعد از من باشه. به معجزه اش ایمان دارم ولی میترسم دوباره امتحان بشم اونوقته که واقعا کم میارم
نیکا86 عضویت: 1394/02/11 تعداد پست: 8756 بچهها از همتون بخاطر نظراتتون ممنونم دعا کنید برام تا سالم باشم یه بچه سالم بیارم که نگهدار پسرم بع ... الهي امين.منم تصميم دارم واسه دومي اقدام كنم.دلم خنده وشيطنت بچه ميخواد به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
میسنرس مدیر استارتر عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 2556 ببخشيد الان چطوري بهش غذا ميدي؟شرمنده ميپرسم.اخه دخترمنم هنوز نميتونه غذا روبجوه وفقط ابكي بايد باشه ... چند سالشهمن میکسر دستی گرفتم براش تا آخر عمرش باید میکس کنم بهش بدمولی آگه بچتون خفیف هست بیماریش ببریدش گفتار درمانی تا خوردن و جویدن رو یاد بگیره
میسنرس مدیر استارتر عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 2556 بچم روزی پنج بارهم بالا میآورد میخواستم برم براش پگ بزارم دوباره منصرف شدم خیلی دلم براش میسوزه
tatijun عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61302 عزیزم من خودم یه بچه سی پی دارم😢😢بخاطر زایمان سخت سی پی شد و اکسیژن به مغزش نرسید متاسفانه **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
میسنرس مدیر استارتر عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 2556 عزیزم من خودم یه بچه سی پی دارم😢😢 بخاطر زایمان سخت سی پی شد و اکسیژن به مغزش نرسید متاسفانه اخی عزیزم چقدر شه مطمئنی بخاطر زایمانه
نیکا86 عضویت: 1394/02/11 تعداد پست: 8756 چند سالشه من میکسر دستی گرفتم براش تا آخر عمرش باید میکس کنم بهش بدم ولی آگه بچتون خفیف هست بیماری ... يكسالو چهارماهشه.ميجوه ها اما دندون نداره .فقط سه تا داره.يه مدت گفتاردرماني بردم اماچون تشنج داره دكترش گفت فعلانبرش به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
میسنرس مدیر استارتر عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 2556 زایمان یه دلیل الکی هست حتما آزمایش ژنتیک رو از همین الان برای بچه بعدی شروع کن