2777
2789
عنوان

وای کراشششم

288 بازدید | 50 پست

بار اولو من ریپلی زدم رو استوریش اون شروع کرد به حرف

زدن 

بعدش روز دخترو تبریک گف

حرف نزدیم

بعد دوباره من روز معلمو بهش تبریک گفتم کلی حرف زدیم دوشب پیش

زشته ریلز بفرستم واسش صحبتو باز کنم؟هول بازیه؟

😂😂😂اخه خیلی پر انرژیه دلم واقعا میخاد پیش بریم

یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نه چرا همش تو

انگار منتظر فرصته😂خودشم شروع میکنه به حرف

پریشب گف فردا شب ۱۱شب از تالار برمیگردم پیام میدم نداد خسته بود

امروزم هیچی

بعد ادم رابطه نیست شوهره شوهره😂😍اینه ک خوشم میاد

یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹

اوو نه نه نه تو پیشقدم نشوووو

هعییی اخه گف میام ساعت۱۱شب دوباره ولی دیشب نیومد انگاری خسته بود به کوب سرکار بود دیروز

انگار منتظر فرصته😂خودشم شروع میکنه به حرفپریشب گف فردا شب ۱۱شب از تالار برمیگردم پیام میدم نداد خست ...

وای چقدر پسرا پرنسس شدن از سگ کمترم رل بعدیم دختر نباشه 😂

ترکمنم💚❤️

ولش کن پیگیر نباش عادی باش از دستش میدیاا

دقیقااا😬😂😭قشنگ مشخصه پیگیرمه 

ومیخادم اونم چن تا نکته واشاره کرد 

نمیدونم چرا پاپیش نمیذاره😂😭میدونم اهل دوس دختر دوس پسری نیس

ولی خب توقعیم ندارم فقط دلم میخاد گپ بزنیم

وای چقدر پسرا پرنسس شدن از سگ کمترم رل بعدیم دختر نباشه 😂

جرررر😂😂😂نه این اقا مرررد زندگیه😍

اهل رل اینا نیس

اهل مخ زدن نیس

ولی پریشب خیلی چیزا گف فهمیدم اونم بی میل نیس😍

ناموسا ندیا بزار اونم ی قدمی برداره

باشه😭😂

خودش همش گپ میزنه چتو میگیره ب دست 

فق ریپلیش بامن بود 

روزدخترم ک اون تبریک گف

ن نده

باشه ولی دوست داشتم فقط گپ بزنیم😭😂اخه خوش انرژیه خیلی انرژی میگیرم

باشه😭😂خودش همش گپ میزنه چتو میگیره ب دست فق ریپلیش بامن بود روزدخترم ک اون تبریک گف

پرنسس پرومکس اینه بقیه اداشو در میارن 

ببین ی فکتی بگم فقط ناموسا نری پیام بدی 

من ی رفیق دارم رفیق فابریکمه خیلی ساله دوستیم ولی بهم پیام نمی‌ده همیشه من میدم بعد ازش می پرسم میگ فکر می کنم مزاحمتم این چرتو پرتا ولی وقتی من پیام میدم خیلی گرم برخورد می کنه

ترکمنم💚❤️