2777
2789
عنوان

بی اعتمادی های جنسیتی

54 بازدید | 5 پست

یه چیزی که خیلی میشنوم و به فکر فرو میبرتم 

اینه که زنها به هم میگن به مرد محبت نکن براش دست یافتنی میشی و دلشو میزنی

از اون طرفم مردا میگن به زنها توجه نکن و احساساتتو بهش نشون نده که میشی nice guy و ترکت میکنه

نمیدونم مشکل از منه یا چی . من بهم یکی محبت کنه تو ذهنم جایگاه خاصی پیدا میکنه و همش دنبال اینم که منم بهش محبت کنم .

مامانمم از وقتی یادم میاد این سیاست های تاکسیک اینطوری و باج گیری عاطفی از بابام کرده و الان بابام افسردست و زندگی و سرد کرده

شما چه حسی پیدا میکنین . تایید میکنین یا رد

محبت کردن به بعصی از نظرشون یعنی باج عاطفی. این برا همه صدق نمیکنه. یکی مثل شما و من طرف برامون عزیز میشه. 

یکی خودشیفته باشه میگه من لایق محبت بهترم پس بیشترمحبت میخواد

یکی محبت ندیده و وطرف مقابلش از این طریق باج عاطفیازش سواستفاده میکنه. 

يا خودش محبت  میکنه و حمالی آدم و عالم میکنه تا مورد تایید قرار بگیره و ازش قد دانی بشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی ریپ نزنه 

این نظر منه نر بد ذاته و مثل حیوون از رو غریزس همه چیزش(نمیگم مرد چون دیگه مرد واقعی کمیاب تر از هر چیزی شده)محبت کردن و اخترام ب جنس نر ارزش ادمو میاره پایین

جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میمیره برای همه یه نسخه نپیچید💀

کسی ریپ نزنه این نظر منه نر بد ذاته و مثل حیوون از رو غریزس همه چیزش(نمیگم مرد چون دیگه مرد واقعی کم ...

مسئله اینجاست ادم هایی مثل شما تجربیات خودشونو برا همه نسخه میکنن . 

مسئله اینجاست ادم هایی مثل شما تجربیات خودشونو برا همه نسخه میکنن .

عزیزم نسخه نکردم بدم دستت ک اولش هم گفتم این نظر شخصیه منه🙃

چیزی ک دارم میبینم و میشنوم مجبور به انکارش هم نیستم

خودت توی این سایت روزی چندتا تاپیک خیانت و رفتارهایی این قبیل از مردا میشی؟

من خودمم شوهر دارم برادر پدر و….نمیگم همه ی مردا بدن اما ذاتشون ته وجود همشون یچیزه 🙂

جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میمیره برای همه یه نسخه نپیچید💀