2777
2789
عنوان

چرا من اینقدر روی نامزدم حساسم

127 بازدید | 9 پست

سلام من فکر می کنم وسواس فکری چون دائم دارم فکرای مضخرف می کنم 

من از بچگی تحت فشار رفتارای دل سیاه برادرم بودم حقی با دوستام بیرون برمو نداشتم بابام اجازه داده بود اینستا نصب کنم ولی اون نمیذاشت روز اول دانشگاه وقتی فهمید رفتم دانشگاه با تهدید و دعوا اومد دنبالمو منو گریون از دانشگاه برد خونه ولی بعدش بابام باهاش صحبت کردو من رفتم ولی تا چند وقت باهام قهر بود بعدش نامزد کردم به خاطر اینکه با نامزدم می رفتم بیرون اعصاب پدرو مادرمو خورد می کرد خلاصه اینجوری تحت فشار بود اینم بگم بعدش ک اینستا نصب کردم هیچ پسری رو فالو نکردم حتی فامیل چون فکر می کردم خیلی کار بدو بی حیاییه 

خلاصه اینجوری بزرگ شدم روز اول به نامزدم گفتم من ادم حساسیم خوشم نمیاد دختر و همکار فالو داشته باشی اونم گفت باشه رفت خیلیاشونو انفالو کرد چند تارو گفت روم نمیشه ولی اگر بخوای اینارو هم انفالو می کنم منم چون مطمئن بودم و میدونستم پیگر پیجاشون نیست گفتم باشه ولی بازم فکرم اروم نمیشد از اینکه ی زن توی محیط اطرافش باشه حالم بد میشه حالا چ کار چه اینستا 

چند روز پیش کنارش بودم خانوم دوستش نگران شوهرش شده بود چون قبلش کنار نامزدم بود با نامزدم تماس گرفت و گفت هر چقدر به شوهرش زنگ میزنه جواب نمیده و شما ازش خبر ندارین هر موقع شوهرش جواب نمیده زنگ میزنه نامزدم ببینه خبر داره ازش یا نه چون خیلی با هم دوستن مثل دو تا برادرن منم هر موقع زنگ میزنه بدم میاد 

امروز ی خانم تازه اومده محل کار نامزدم … نامزدم کارمنده برام تعریف کرد گفت رئیس بهم گفت برو فلان کارو یاد خانم فلانی بده منم گذاشتمش پشت سیستم یادش دارم اینقدر حالم بد شد اینقدر بد شد فقط خدا میدونه از صبح شدم مثل افسرده شب دوباره بابت کارش صحبت شد گفتم دیگه نری چیزی یادش بدی هر موقع گفتن بهت بگو یکی دیگه یادش بده

من واقا اندازه چشمام به نامزدم اعتماد دارم ولی فقط زن نزدیکش میشه اعصابم بهم میریزه  

چیکار کنم حالم داره بد میشه از خودم 

خیلی داغونم

اینم بگم هشت ماهی هست نامزدیم 

شما هم اوایل ازدواج اینجوری بودین یا من روانی شدم‌؟

کامل نخوندم 

ولی انقد بدم میاد از اینایی که کاسه داغ تر از آشن 

پدر راضیه مادر راضیه تو هر مسئله‌ای بعد برادر نخود هر آشی تو همه چی خودشو قاطی می‌کنه برو زن بگیر غیرتتو خالی کن رو اون نه خواهر بیچاره

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کامل نخوندم ولی انقد بدم میاد از اینایی که کاسه داغ تر از آشن پدر راضیه مادر راضیه تو هر مسئله‌ای بع ...

خیلی بده واقعا من خودم اگر ی روز مادر بشم اصلا اجازه نمیدم بچم بخواد کوچیکترین دخالتی توی زندگی اون یکی کنه حتی اگر خوبی شو بخواد 

آره عزیزم اوایل خیلی حساسی. میدونم ریشه در نوع تربیت هم داره. ولی خب اینکه میخوای شوهرتم القاش کنی اونو از خودت می ونی و باعث میشه دیگه چیزی پیشت نگه. سعی کن تو دار باشی تا در آینده از طریق این نقطه ضعف اذیتت نکنه. و ممکنه اونم بعدا سختگیری کنه برات اگه زیاد بهش گیر بدی. از نوع تربیت تو خانواده هم چیزی نگو. چند روز بعد میگه یچیز بوده داداشت اینجوری رفتار میکرده 

خیلی بده واقعا من خودم اگر ی روز مادر بشم اصلا اجازه نمیدم بچم بخواد کوچیکترین دخالتی توی زندگی اون ...

من اطرافم از این مورد زیاد دیدم 

همیشه با خودم میگفتم چقدر خوبه که بچه اولم و کسی نمیتونه بهم زور بگه 

اما متاسفانه یه عمو داشتم که خدا براش نسازه الهی به زمین گرم بخوره روزگارمو سیاه کرده بود 

با دعوا و آبروریزی هم باز آدم نشد که نشد 

نامحسوس و غیر مستقیم زندگیمو بهم ریخته بود 

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

حساسیت زیاد باعث دوری و سرد شدن رابطه میشه شما که میگی به نامزدت اعتماد داری پس سعی کن با مشورت گرفتن از مشاور یا خوندن مطالب مفید در مورد زندگی زناشویی از این حساسیت کم کنی .ارمغان ازدواج آرامشه آرامش نباشه همه چی بهم میریزه

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
خب باید چیکار کنم

کمتر حساس باش رها کن نمیگم بیخیال باش ولی اینطور گیر بدی یبار حرف گوش میکنه ۱سال گوش می‌کنه ۵سال گوش میکنه آخر خسته میشه پنهان میکنه اولش بعدشم بدون مخفی کاری ادامه میده و بعد سرد شدنو طلاق