2777
2789
عنوان

نگاه پسره

97 بازدید | 4 پست

به نظرتون اگه یه پسر تو دانشگاه از دخترای همکلاسی دفاع کنه ولی یه بار هم از من دفاع نکنه ولی یواشکی همش تو کلاس به من نگاه کنه و فقط جلو من مزه بریزه . حتی دفعه های خیلی زیادی شده که برگشته و تو کلاس به من زل زده یواشکی از ردیف اول . و چند بار به من و دوستم گفته که بریم سر کلاس . نگاهشو از من می دزده 

رو من کراشه؟ قبلا با هم لج بودیم 

ترم 2 هستیم

اسی من نتیجه دیدم واقعیه اگه خواستید بگید  تو یه کتابی نوشته بود چطور بفهمیم به حاجتمون   (عشق یک طرفه، عشقمون ، قبولی دانشگا ، بارداری ،خونه خریدن ،کار، و.......)میرسیم یا نه اگه کسی خواست بدونه بیاد تاپیکم بهش یاد میدم خیلی واقعیه و روشش از پیامبریه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کاش افکارمون دست خودمون بود

در این صورت ازت میخواستم راجب این قضایا اصلا فکر هم نکن...

به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است. فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است." دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.

کراش که هست 

ولی هولم هست

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

2790
2778
2791
2779
2792