2777
2789
عنوان

چه شری شد

133 بازدید | 10 پست

دوست پسر دوستم به دروغ راجب پارتنرم پیش من گف منم گیر دادم پارتنرم راجبش اونم فهمید که کسب حرفی زده قسمم داا بگو کی گفته منم دیرم مقصر میشم گفتم جریانو الان افتاده دنباله پسره پارتنرم میخواد پیداش کنه درس حسابی بهش بده منم این وسط استرس دارم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اینایی که میگن ترسیدم واسم بد بشه لو دادم،از اینا همیشه باید ترسید

خب دوست پسرم فکر می‌کرد من با پسری در ارتباطم اون گفته در صورتی ک اینطور نبود من از طریق دوستم فهمیدم

پسره هندونه خورده پای لرزشم میشینه بزار دوس پسرت پارش کنه

من میخوام منصرف کنم پسره خیلی شره قمه داره شمشیر داره روست پسر منم میدونم حریفش میشه اما دلم نمیخواد اتفاقی بیوفته

خب تو ک میدونستی پسره اینطوریه چرا لو دادی

مجبور شدم دوست پسرم خیلی تیزه من سر موضوعه باهاش بحث میکردم از زبونم در رف گفتم از یکی دیگ هم شنیدم ک دیدتت دیوونه شد گیر داد ک میخوام بفهمم با کی در ارتباط بودی اینقدر راحت بودی چرت و پرت گفته داشتم خودم مقصر میشدم

مجبور شدم دوست پسرم خیلی تیزه من سر موضوعه باهاش بحث میکردم از زبونم در رف گفتم از یکی دیگ هم شنیدم ...

نمیدونم حقیقتا چیکار کنی . بازم تلاشتو کن منصرف شه .اگرم نشد بشین و تماشا کن چیکار میکنه . این تنها کاریه ک میتونی کنی

خدایا کمکم کن 🫂

2790
2778
2791
2779
2792