2777
2789
عنوان

خواهرم دخترش رو نمیخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 44 پست
اونوقت من ۹ ساله ازدواج کردم جاریام خواهرشوهرام همه فامیلایی ک بعداز ما ازدواج کردن حامله شدن ... می ...

بخدا همشششش بهش میگم ببین من چقدر هزینه کردن چقدر درمان کردم تا خدا بزور یه بچه داد بهم تو که راحت گیرت کرد قدرش بدون اصلا انگار که نه انگار از لحاظ مالی پول میریزه بهش ولی احساسی نه مثلا اونبار پول داد خواهرشوهرش واسش لباس خرید 

الهی بگردم برا بچه

بابا نه حواسشون بهش نیست بچه بدبخت هی عفونت میکنه و هی میسوزه اونبار دیدم داغون زنگ زد خاله بیا ببرم مادر بزرگه میخواست کرم بزنه بهش ایقد باز کرده بود اونجاش رو که خیلی دردش اومده بود بابا مادربزرگش ۸۰ سالشه چطور میتونه وای خدا اشکام میریزه که این یادم اومد گفتمش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باردار هم هستی بچه رو میذارن پیشت.؟؟

چندسالشه خواهر و داماد،؟

من با دوستامم که بخوام برم بیرون به رو میبرم میگم خوش بگذره بهش دنیا رو ببینه

بچه کلا این دوره خیلی احتیاط میخاد خصوووووصا دختر

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

باردار هم هستی بچه رو میذارن پیشت.؟؟چندسالشه خواهر و داماد،؟من با دوستامم که بخوام برم بیرون به رو م ...

باردار که همش باید امپول و شیاف بزنم  و بعد ۱۱ سال بارداری و بعدم بارداریه سرکلاژی و خیلی سختمه خیلییییی بخدا خواهرم متولد ۶۷ و اصلاااا اصلااااخودش و شوهرش انگار بچه ندارن انگار تازه نامزد کردن

باردار هم هستی بچه رو میذارن پیشت.؟؟چندسالشه خواهر و داماد،؟من با دوستامم که بخوام برم بیرون به رو م ...

خیلیییی خیلیییی احتیاط میخواد من میبینم ای بچه چقدر اذیت میشه و چقدر خجالت میکشه پیشه ما وقتی واسش کرمی چیزی میزنیم 

خیلیییی خیلیییی احتیاط میخواد من میبینم ای بچه چقدر اذیت میشه و چقدر خجالت میکشه پیشه ما وقتی واسش ک ...

وای عمیقا ناراحت شدم برا بچه

همه این بی‌توجهی ها رو زمان نوجوانی براشون تلافی خواهد کرد

و اینکه وقدر بی‌درک و ملاحظه هستن حتی بخاطر شرایط شما هم نمیترسن؟

و اینکه شوهرت مسئله‌ای نداره؟ خواهر دیگه یا مادرتون چطور؟ نمیتونن کمک کنن؟

چه وضعشه ای وای 

گناه بوه چیه که یه مادر نادان داره

والا من بچمو هرجا برم به دندون میکشم با اینکه مادرشوهرم و مادرم آرزوشونه بذارم پیششون تازه جوان هم هستن

همینکه دختر کوچولو عفونت میگیره یعنی وضع بهداشت و احتمالا تغذیه‌شونم تعریف نداره😔

تربیت جنسی و روانی کودک هم که تعطیل.... چی بگم خدا به شما خیر بده انشالله ب سلامتی فارغ بشی.

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

شوهرم دیوونست واسه این بچه ایقدرم مظلومه و ناراحته از مامان باباش حتی چندین بار به خواهرم و شوهرش گف ...

خداخیرتون بده به بچه هاتون سلامتی بده که اینقد هواشو دارین ولی کاش مامان بابای خودش سرعقل بیان....

وااااا چرا خب

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

وای عمیقا ناراحت شدم برا بچههمه این بی‌توجهی ها رو زمان نوجوانی براشون تلافی خواهد کردو اینکه وقدر ب ...

خواهرم میگه من اگه بخوام بچه داری کنم پس کی خودم زندگی کنمممم میرم سرکار خسته بعد بیام به بچه داری شوهرشم میگه اره خودت اذیت نکن هردو از هم بدترن خبر مرگشون 

بابا نه حواسشون بهش نیست بچه بدبخت هی عفونت میکنه و هی میسوزه اونبار دیدم داغون زنگ زد خاله بیا ببرم ...

والا این بچه بهزیستی بزرگ بشه بهتره تا تو این خونه

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید مطرح کنید شاید بشه از راه قانونی یه کاری کرد 

فامیل و خواهر و بذارید کنار، بچه مهم‌تره

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

نمیدونم چی بگم فقط خدا ب فریاد خواهرت و شوهرش برسه چشماشون زود باز بشه خدا وقتی ببینه بنده هاشون پیمونه اشون پرشده اون موقع دیگ ی بلا براشون نازل میکنه تا بیدار بشند 🥲

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

نبابا لعنت بهشون فقط میترسم شر بگیرم که بتوچه و فلان

شما تماس بگیر سوال کن که روالش چیه

نمیخواد اونا بدونن

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

2790
2778
2791
2779
2792