2777
2789

میخوام کات کنم

شما بودین چه واکنشی نشون میدادین؟

برگشت بهم گفت عکستو ب مامانم نشون دادم میخوایم بیایم خونتونو و فلان با مامانت صبت کن بعد چن دیقه گفت شوخی کردم😐 این بازه دوم بود این شوخی‌ میکرد منم واکنشی نداشتم…یه ساله در ارتباطیم 

بعدش بهم گفت ناراحت شدی گفتم اره چرا دروغ میگی گفت همیشه یه جوری دروغ بگو که خودتم دروغتو باور کنی با خنده من خیلی بهم ریختم با این حرفش حس بدی گرفتم از موقع هر ده پیامش یه جواب میدم هر روز فقط پیام میده کجایی چرا جواب نمیدی 

اصن از چشمم افتاده حس میکنم دروغگوعه 

شما چی میگین🫠 

الان چن وقته هی پیام میده کجایی چرا جواب نمیدی من الان بهش گفتم بهت بی اعتمادم به حست به حرفات 

الان گفته چرا چجوری بهش توضیح بدم چی بگم لطفااا بگین🥲🥲🥲🥲🥲🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا از چشم منم افتاد 

من بودم میگفتم 

سلام من توی این مدت که باهات اشنا شدم فهمیدم آدم مناسبی برای هم نیستیم احساس میکنم خط قرمز ها توی این رابطه جدی گرفته نمیشن و راحت ازشون رد میشیم ، امیدوارم ادم مناسب خودتو پیدا کنی لطفا دیگه برام پیام نذار خدانگهدار

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

والا از چشم منم افتاد من بودم میگفتم سلام من توی این مدت که باهات اشنا شدم فهمیدم آدم مناسبی برای هم ...

اون خط قرمز یعنی دروغ 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

والا از چشم منم افتاد من بودم میگفتم سلام من توی این مدت که باهات اشنا شدم فهمیدم آدم مناسبی برای هم ...

چجوری بهش بگم ک حس میکنم دروغگوعه و از چشمم افتاده 

دلیل میخواد اونم🤦‍♀️

چجوری بهش بگم ک حس میکنم دروغگوعه و از چشمم افتاده دلیل میخواد اونم🤦‍♀️

از رفتارت ! 

شوخی بود ک

شوخی ئی که بعدش بگی شوخی بوده اون دیگه شوخی نیس

هوممم

همینو به مشاورم گفتم قهر کرد 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 40 دقیقه پیش
2791
2779
2792