2777
2789
عنوان

کسایی که بینیشونو عمل کردن بیان کمک بکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 25 پست
ولی احتمالا ورم کرده منم هفته اول دست مامانم خورد تو بینیم رفتم اتل رو باز کردم ورم داشت خیلی زیاد.. ...

خداروشکر گلممممم خوب پس منم نشده انشالله خدا رحم می‌کنه😭❤️🤲🏻🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان اصلا نخند و حرفم نزن با اشاره چیزی میخوای بگو دیگه مگه در حد نیاز باشه بخوای حرف بزنی ایشالا او ...

قربونت برم باشه گلم مرسی مرسی مرسییییییی 😭😭😭❤️

یک طرف زیباییش یک طرف هزینه بالاش خیلی اذیت کنندست واقعا

قربونت برم باشه گلم مرسی مرسی مرسییییییی 😭😭😭❤️یک طرف زیباییش یک طرف هزینه بالاش خیلی اذیت کنندست ...

فدات شم ❤️

آره واقعا من خودمم که عمل کردم خیلی نگران بودم کج نشه چون خودمم انحراف بینی داشتم بعد خیلی مراقبت کردم چون میگفتن ممکنه برگرده و خیلیم اذیت شدم برای همین میگفتم فقط خوب در بیاد و خدایی خوبم شد من با هزینه های عملم و بیمارستان عکس و گچ و همه چی کلا 30 تومن رفتم 

شما الان درد داری؟ کبود شدی؟ 

من مادرشوهرم با سر زد تو ببینیم  سه روز بعد عمل

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
فدات شم ❤️آره واقعا من خودمم که عمل کردم خیلی نگران بودم کج نشه چون خودمم انحراف بینی داشتم بعد خیلی ...

خداروشکر که برات عالی بود قربونت برم 🥺🤲🏻❤️

گلم بله درد قسمت بخیه ها دارم و قسمت استخون بینیم هم یهو انگار نمیدونم انگار که میگیره ول می‌کنه ی حالتیه گهگاهی و اینکه بله کبود و ورم هم دارم دندون هامم همه باهم درد میکنن

ایییییی دادددددددددد چطور شد گلم ؟؟؟ کج شد ؟؟؟؟؟

مثلا خاست روبوسی کنه خیلی درد گرفت نه کج نشد فقط ی کوچولو قوز درآورد

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
خداروشکر که برات عالی بود قربونت برم 🥺🤲🏻❤️گلم بله درد قسمت بخیه ها دارم و قسمت استخون بینیم هم یه ...

پس درد داری شما 

من دماغم اصلا درد نمی‌کرد بشدت گلوم درد میکرد بخاطر شلنگه کرده بودن تو حلقم 

بعد کمر و گردنم خیلیییی درد داشت چون همش رو به بالا بودم و من اصلا نمیتونستم غذا بخورم و 4 کیلو تو یه هفته کم کردم

ایییییییییی داااااددددددد قوز دراورددددددد بگو پ گاوی این چه مدل روبوسیههههههههه

چمیدونم شانس منه