deltanggozashteh مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 176 عنوان وای کمک 134 بازدید | 16 پست پنجشنبه مسابقه ی استانی تکواندو دارم و چهارشنبه هم وزن کشی هست رده ی وزنی که برام ثبت نام شده ۵۰ تا ۵۵ کیلو هست ولی من الان رفتم رو ترازو وزنم بین ۵۵ تا ۵۶ جا به جا میشه و اصلا نمی خوام این مسابقه رو از دست بدم بگین فردا چیکار کنم وزنم بیاد پایین 1404/02/15 | 21:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
wolf_night عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1684 لباس پلاستیکی بپوش و بدو حداقل تا چهارشنبه ۳ کیلو کم میکنی باورهایم را با تلاش ساخته ام نه با خیال ......
deltanggozashteh مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 176 لباس پلاستیکی بپوش و بدو حداقل تا چهارشنبه ۳ کیلو کم میکنی نمی خوام۳ کیلو کم کنم همون ۱ کیلو اینا کافیه بعد شنیدم این روش کم کردن وزن خطرناکه؟
سیلورین عضویت: 1404/02/03 تعداد پست: 4257 نمیشه. راه خطرناکه اینه با لباس پلاستیکی بدویین که وزنت کم میشه ولی با کاهش آب بدن. اونوقت تو مسابقه کم میاری. اگه چیز بدتری پیش نیاد. دنیا میچرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام
deltanggozashteh مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 176 نمیشه. راه خطرناکه اینه با لباس پلاستیکی بدویین که وزنت کم میشه ولی با کاهش آب بدن. اونوقت تو مسابقه ... چند صد گرم رو فک کنم بشه بدون خطر هم تو یه روز کم کرد ولی نمی دونم چجوری
سیلورین عضویت: 1404/02/03 تعداد پست: 4257 چند صد گرم رو فک کنم بشه بدون خطر هم تو یه روز کم کرد ولی نمی دونم چجوری چربی داری؟ یا عضله خشک؟ اگه چربی داری و مشکل خاصی نداری چای سبز بخور ورزش کن. دنیا میچرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام
deltanggozashteh مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 176 چربی داری؟ یا عضله خشک؟ اگه چربی داری و مشکل خاصی نداری چای سبز بخور ورزش کن. از کجا باید بفهمم کدوم رو دارم؟
سیلورین عضویت: 1404/02/03 تعداد پست: 4257 از کجا باید بفهمم کدوم رو دارم؟ ببین تو ناحیه ران مثلا چربی داری یا بافت عضله سفته؟ نرم باشه معمولا چربیه. وزن کشی صبحه یا بعد از ظهر؟ دنیا میچرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام
deltanggozashteh مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 176 ببین تو ناحیه ران مثلا چربی داری یا بافت عضله سفته؟ نرم باشه معمولا چربیه. وزن کشی صبحه یا بعد از ظه ... ما خانوادگی استخون هامون سنگینن چون مثلا بابام اضافه وزن داره ولی به بدنش که نگاه می کنی کاملا نرمال به نظر میاد ولی اون اضافه هام هم فک کنم چربی آن چون نرمن وزن کشی بعدازظهره
سیلورین عضویت: 1404/02/03 تعداد پست: 4257 ما خانوادگی استخون هامون سنگینن چون مثلا بابام اضافه وزن داره ولی به بدنش که نگاه می کنی کاملا نرما ... آره استخوان درشت سنگین میکنه. چند وقته کار میکنی میتونی سنگین تمرین کنی؟ دنیا میچرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام
deltanggozashteh مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 176 آره استخوان درشت سنگین میکنه. چند وقته کار میکنی میتونی سنگین تمرین کنی؟ ۴ ۵ ساله کار می کنم آره تقریبا