2777
2789
عنوان

مود الان

100 بازدید | 18 پست

تاپیکای قبلیمو که میبینم میگم چطور شبارو گذروندم و زندم هنوز..فشار زیاد بود ولی گذشت به هرحال..چهارشنبه شیمی کشوریه و میدونم که اینم مثل بقیه میگذره و خاطره میشه ولی اینکه خستم هنوز بخاطر دیشب و حجم فارسی و حس خوندن ندارم،شیمی هم زیاده..یازدهمی هست بیاد شیمی بخونیم باهم؟ چکار کنم بتونم شروع کنم؟ خستم هنوز

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

من لیسانس شیمی دارم 

پاشو شامتو بخور شروع کن به درس خوندن تا ساعت 12بعد بخواب دوباره ساعت7صبح پاشو بخون تا 12شب فردا 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من لیسانس شیمی دارم پاشو شامتو بخور شروع کن به درس خوندن تا ساعت 12بعد بخواب دوباره ساعت7صبح پاشو بخ ...

فردا تا ۲ مدرسه هستم گلم..امروز گفتم یکم استراحت میکنم شروع میکنم ولی از خواب که پاشدم بی حال و خسته و کرختم تا همین الان..شیمی رو خیلی دوست دارم اتفاقا خیلی زیاد

میشه درباره رشتت کنجکاوی کنم؟ 

شیمی خیلی درس جذابیه بنظرم یکم استراحت کن بخون بعدش

آره میدونم..خودم هم خیلی دوسش دارم،صفر صفر نیستم ولی حجمش زیاده به هرحال..میدونم فردا میتونم جمعش کنم ولی به استرسش نمیارزه..مرسی تا وقتی بخوابم تلاشمو میکنم پیش ببرم

فردا تا ۲ مدرسه هستم گلم..امروز گفتم یکم استراحت میکنم شروع میکنم ولی از خواب که پاشدم بی حال و خسته ...

بفرما عزیزم 

من لیسانس شیمی دارم پاشو شامتو بخور شروع کن به درس خوندن تا ساعت 12بعد بخواب دوباره ساعت7صبح پاشو بخ ...

از دانشگاه های تهران بودین؟

برای آرامش و خنده ها های از ته دل مامانم یه صلوات میفرستی؟

آره میدونم..خودم هم خیلی دوسش دارم،صفر صفر نیستم ولی حجمش زیاده به هرحال..میدونم فردا میتونم جمعش کن ...

آفریننن منم میخوام علوم و فنون بخونم بیا باهم بخونیم

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

بفرما عزیزم

شیمی محض خوندین؟ شغلتون مرتبطه با رشته؟ 

درکل از تحصیل توی این رشته راضی هستین؟ اگه از تجربی رفتین میشه بدونم با چه رتبه ای و سال چندم و با چه هدفی؟ 

ببخشید زیاد شد،دارم تحقیقات انجام میدم

شیمی محض خوندین؟ شغلتون مرتبطه با رشته؟ درکل از تحصیل توی این رشته راضی هستین؟ اگه از تجربی رفتین می ...

نه شیمی کاربردی آره با کارم مرتبط 

رتبه ام یادم نیست عریذم