2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان میگن ناخن کار 

باور نکن اشباع شده

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

اگه کار آنلاین و با گوشی و بدون سرمایه زیاد بخای ولی جدیت و تلاش و فعالیت داشته باشی

میتونی درخواست دوستی بدی و شماره تماس بزاری تا باهات تماس بگیرم و مفصل در مورد کار توضیح بهت بدم

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

اگه کار آنلاین و با گوشی و بدون سرمایه زیاد بخای ولی جدیت و تلاش و فعالیت داشته باشیمیتونی درخواست د ...

وای عزیزم اونقدر رفتم سمت این چیزا مغز درد گرفتم 

یا اولش پول میگیرن از ادم یا اینکه پورسانتیه باید تبلیغ کنی محصول بفروشی 

ی مدت رفتم دنبالش خوب نبود

هروی از جاش بلند شده رفته ارایشگری دیگ اونقدد زیاد شده الان دیگ مردم میرن پیش کسی ک معروفه صدرصد پیش ...

بالاخره هر کسی یه روزی شروع کرده 

اگه کارت خوب باشه و اخلاق داشته باشی تو مدت کم معروف میشی 

کار دیگه هم اینه که بری دانشگاه یه رشته ای مثل علوم پایه و مهندسی بخونی بزنی تو کار تدریس خصوصی تو شمال تهران 

قشنگ جلسه ای یک و نیم میلیون به بالا میزنی به جیب 

ولی کار تدریس خسته کننده هست 

الان میگن ناخن کار باور نکن اشباع شده

اونموقع که منم میخواستم شروع کنم

همه میگفتن اشباع شده و فلانه

ولی شروع کردم خداروشکر راضیم

هرچیزی طرفدار خودشو داره بالاخره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)