2777
2789
عنوان

فردا عروسیمه

1320 بازدید | 31 پست

فردا شب عروسیمه

ساعت ۶ صبح باید آرایشگاه باشم

اصلا خوابم نبرد

دعا کنید فردا خوب باشم و تا آخر شب بتونم پر انرژی باشم

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مبارک باشه عروس خانم  باید خوب بخوابی فردا از همیشه خوشگلتر باشی پوستت اماده میشه 🌷🌷🌷

مرسی عزیزم😚

سعی کردم ولی نشد

اومدم اینجا

مبارک باشه عزیزم .خوشبخت بشی  ولی یه سوال مگه ایام فاطمیه نیست؟؟؟؟

نه عزیزم

الان بین دو تا دهه هستیم

بین دو تا دهه فاطمیه ده روز فاصله هست😊

عزیزم سعی کن بخوابی. استراحت کن پوستت بد میشه فرداهااا. بگیر بخواب 😠😠

چش چش الان میرم😦😁

لی لی لی لی لی لی لی 

😐 دس دس هوووووو 

عو عو 😂

خوشبخت بشی هزیزم 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

برو بخاب فردا زير چشات خوب باشه نخابي ارايش نميشينه رو پوستتا 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا