2777
2789

چند سال پیش که کنکور دادم دوس داشتم فرهنگیان قبول شم ، سه سال کنکور دادم و رتبه های پنج هزار ، دو هزار و ۸۴۰ آوردم کنکور ریاضی، هر سال پیشرفت کردم و بهتر شدم ولی هر سه سال تو مصاحبه رد شدم ، اولش تو مصاحبه خود واقعیم بودم ولی سال بعدش سعی کردم خودمو مذهبی جلوه بدم ولی بازم فایده نداشت .

همینجوری یه رشته ی رندوم و شانسی یکی از دانشگاه های خوب تهران قبول شدم ولی چیزی نبود که میخواستم اما ۷ ترمه تموم کردم

الان چند ماهه که درسمو تموم کردم ، با خودم فکر میکنم شاید باید بازم کنکور میدادم ولی من همه ی تلاشم رو کرده بودم و حتی رتبه های بدتر از من اون سال قبول شدن ولی من قبول نشدم .

از طرفی رشته م یه رشته ایه که اصلا ازش نیرو نمیگیرن برای ازمون استخدامی.

شما اگه جای من بودید وقتی میدید رتبه پنج هزار قبول شده ولی خودتون با هشتصد قبول نشدید بازم براش تلاش میکردید؟

چقدر از کنکور بدم میاد هیچوقت برای کنکور تلاش نکردم 

فقط کسب مهارت مهمه نه درس الان فقط مهارت داشته باشی بهت کار میدن نداشته باشی معدل بالا هم باشه جز معلمی هیچی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه چیزی که دلت میخاد هیچوقت دیر نیس

اخه دیگه انگیزه ای ندارم 

الان ۲۴ سالمه و دیگه نمیتونم از طریق کنکور فرهنگیان قبول شم چون سنم بالاست 

با لیسانسمم چون تو لیست دفترچه استخدامی رشته م نبود نمیتونم قبول شم مگر اینکه ارشد یه رشته ای که زیاد میخونن بگیرم 

و ازمون استخدامی بدم که از طرفی باز چون متاهل شدم و شهرم تغییر کرده و بومی این شهر نیستم باز به خاطر بومی نبودن قبولم نمیکنن

چقدر از کنکور بدم میاد هیچوقت برای کنکور تلاش نکردم فقط کسب مهارت مهمه نه درس الان فقط مهارت داشته ب ...

دقیقااا 

کاش طرز فکر پدر مادرامونم همین بود .

من متاسفانه ذهنم فقیر مونده چون ذهن پدر مادر کارمندم فقیره .

موقع کنکور مادرم همش میگفت فقط بخون معلمی قبول شی وگرنه اگه مهندس شی همه ی مهندسا مخصوصا مهندسای زن یا بیکارن یا کار سخت و طولانی دارن تو شرکتا .

من معماری دوس داشتم ولی مامانم صد نفرو برام مثال زد که معماری خونده بودن و یا بیکار بودن یا شغل غیر مرتبط داشتن .

مادرم هیچوقت نگفت کلی شغل دیگه هست که میتونم ازشون کسب درامد کنم ، همش میگفتن باید کارمند شی و بهترین نوع کارمندی واسه زن ها معلمیه . میخواستم اون موقع کاسبی کنم مادرم میگفت مردم پول ندارن که خرید کنن

ولی احساس میکنم شوهرم ذهنش ثروتمنده ، با اینکه الان شوهرم از بابام اموال کمتری داره ولی درامد بیشتری از کار ازاد داره و اصرار داره که من کار ازاد انجام بدم . خب بابام که اموالش بیشتر از شوهرمه و درامدش کمتره دو برابره شوهرم سن داره و تازه ارثم بهش رسیده ولی شوهرم هیچ کمک و هیچ پشتوانه ای نداشته و هنوز ارثی هم بهش نرسیده  ولی درامدش سه برابره بابامه

ولی من اون ترس از شکست از خانوادم تو ذهنم مونده و خیلی سخته برام تا با این ترس از شکست بجنگنم .

دقیقااا کاش طرز فکر پدر مادرامونم همین بود .من متاسفانه ذهنم فقیر مونده چون ذهن پدر مادر کارمندم فقی ...

الان نون تو مهندسی مهارت فنی مهارت مثلا طراحی سایت وبرنامه نویسی حسابداری .... هزاران مهارت دیکه 

چیه واقعا درس درس آخر هیچی بلد نیستی فقط کتاب خوندی نمره گرفتی اونم معلوم نیست طرف استخدام بشه نشه هر آگهی استخدام میبینی فقط میگن این مهارت باید بلد باشی

اخه دیگه انگیزه ای ندارم الان ۲۴ سالمه و دیگه نمیتونم از طریق کنکور فرهنگیان قبول شم چون سنم بالاست ...

منم ارزوم معلمی بود  سالی که کنکور دادم ۳ سال دانشگاه فرهنگیان جذب نداشت دیگه  شانس من بیخیال شدم رفتم دانشگاه لیسانس گرفتم مابینش مجدد کنکور دادم فرهنگیان قبول شدم ۷ ماه بزرگتر بودم هرکاری کردم  قبولم نکردن مجدد ۸ سال آزمون  استخدامی  شرکت کردم تا اخرش سال ۹۸ قبول شدم خداروشکر 

منم ارزوم معلمی بود سالی که کنکور دادم ۳ سال دانشگاه فرهنگیان جذب نداشت دیگه شانس من بیخیال شدم رف ...

ماشالا به این همه اراده و استعداد و ناامید نشدن 👏👏👏

دستمریزاد 👌👏👏

میتونم بپرسم چند سالگی استخدام شدی؟

بعد مثلا اگه ادم ۳۵ سالگی استخدام شه چند سالگی بازنشست میشه؟

زمان مامان بابام خیلی خوب 

۱۸ سالگی بلافاصله بعد از دیپلم استخدام شدن و ۴۸ سالگی هم بازنشست شدن .

تازه این وسط بعد از استخدام شدن لیسانسم گرفتن .

حالا منم اگه ۲۴ سالگی یا اصلا ۲۷ سالگی استخدام شم و ۵۶ یا ۵۷ سالگی بازنشست شم باز خوبه ولی دیگه ۶۶ ، ۶۷ سالگی بازنشست شم واقعا حس میکنم نمیصرفه اون موقع .

از طرفی میترسم همیجور تا ۴۰ سالگی ازمون بدم و باز قبول نشم 😑

با خودم میگم این زمان و عمر از دست رفته رو حداقل سر یه کار دیگه بذارم نتیجه بگیرم

ماشالا به این همه اراده و استعداد و ناامید نشدن 👏👏👏دستمریزاد 👌👏👏میتونم بپرسم چند سالگی استخدام ...

من ۲۸ سالگی استخدام شدم ببین اصلا فکر ۳۰ سال دیگه نکن ثانیه به ثانیش لذته روزی هزار بار خداروشکر میکنم به خاستم رسیدم  صاحب ایندم خداست تلاشت بکن بخون  ان شاءالله  میتونی