2777
2789
عنوان

پرده بکارت

732 بازدید | 38 پست

سلام من یک ساله ازدواج کردم موقعی که می‌خواستیم عقد کنیم مادرم گفت بریم گواهی بکارت بگیریم که فردا یه چیزی شد حرف در نیارن ولی همسرم و مادرش قبول نکردن و گفتن نه ما اطمینان داریم منو همسرم بعد ۴ ماه از ازدواج رابطه برقرار کردیم مادرم هم اون روز یکی از اقوام که دخترش گواهی بکارت گرفته به مادرم گفته و به منم گفت بریم بگیریم من گفتم نه الانم مادرم بهم شک کرده چون تو خانواده ما باید دختر تا موقع که نامزده رابطه برقرار نکنه درسته الان میگید این چه عقیده ای هست ولی چون یه سری اتفاقات افتاده از اون به بعد مادر منم خیلی حساس شده ولی منو همسرم ۴ سال باهم دوست بودیم که پارسال ازدواج کردیم الان من چیکار میتونم کنم نامزدم میگه بریم دکتر راستشو بگیم بگیم که ما عقد کردیم و همچنین مشکلی هست، شاید گواهی رو داد

به نظرتون بریم به مطب مامایی با همسرم آیا قبول میکنن ؟ یکی هم بهم گفت برید ولی نگید رابطه داشتید خودش گواهی میده و فلان آیا دکتر قبول میکنه یا نه

برو نگو بهت نامه میده متوجه نمیشن

توجهتوجهدرخواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍من بیشتر از "عاشق شدن در یک نگاه"به" از چشم افتادن در یک حرکت"اعتقاد دارم! ......من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...... یه دورانیم از زندگیت هست که واسه یه مدت حالت خوب نیست؛ ولی وقتی ازت می پرسن خوبی؟ دیگه روت نمیشه بگی نه. خجالت می کشی می شینی می شماری می گی خب، اون بار گفتم نه، دیشبم گفتم نه، امروز باید بگم خوبم ......یکی از بدترین دردا اینه که، سرت به سنگی بخوره، که قبلا به سینه ات میزدی .......دلم یه خبر میخواد که هی بخونمش و هی باورم نشه ......بدترین کاری که با یه ادم میتونید بکنید اینه که ارزو کنه هیچ وقت شمارو نمیشناخت.حاضره کل خاطرات خوبشم باهات بده بره اما تو براش فقط یه غریبه باشی ......من یه سریا رو تا زندم نمیبخشم💔

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برو حققت رو به دکتر بگو شناسنامه هاتون ببر بلاخره اونم درک داره

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

مادرت فازش چیه

شوهرت که دیگه پرده داشته و نداشتت رو میدونه تیگه واسه کی گواهی میخواد مامانت؟ 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

وا یعنی اجازه نداری با شوهر عقد کرده ات رابطه داشته باشی؟

خب بعضی جاها رسمه چه میشه کرد

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

برو ولی نگو در اکثر مواقع متوجه نمیشن هرچقدر هم گفت انکار کن حتی اگه رودستی زد بهت حواست باشه سوتی ندی

در نهایت دیدی نه هیچ جوره نداد برو یه دکتر دیگه شناسنامه هاتونم ببر باهاش حرف بزن بلاخره یکی قبول میکنه دیگه

یه نفر شرایط شما رو داشت   رفت دکتر برگه داد که تو این زمان تاریخ بکارتش رو از دست داده  

ولی حرف مادرت درسته رابطه داشتن تو نامزدی یا همون عقد درست نیست  خیلی بهتره نباشه   ولی خوب دیگه

2829
2828
2791
2779
2792