2777
2789
وای واقعا یعنی 25 سالتونه؟ بزرگی خوبه؟ 25 سالگی بهتره یا 15 سالگی💓

من 15 سالگیه خیلی خوبی داشتم چون ایران نبودم واقعا دلم میخواست همون شرایط رو داشتم و به اون سال ها برمیگشتم. نه بابا بزرگی خیلی بده اصلا دوسش ندارم آدم روز به روز افسرده تر میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 15 سالگیه خیلی خوبی داشتم چون ایران نبودم واقعا دلم میخواست همون شرایط رو داشتم و به اون سال ها ب ...

از هر کسی پرسیدم میگه بزرگ شدن اصلا خوب نیس الان دیگه برعکس قدیما که دوست داشتم بزرگ بشم دوست ندارم بزرگ بشم ولی نمیشه کاریش کرد دیگه فضولی نباشه تو کدوم کشور بودین؟ 

قربونت برم دوست داشتی درخواست دوستی بده من در خدمتم 😘🫶

واقعا درخواست دوستی بدم قبول میکنین وای شما چه دختر مهربونی هستین با وجود اینکه از من بزرگترین اینقدر خوب باهام رفتار میکنین که اصلا خجالت نمیکشم مرسی که اینقد خوبین 💓

فداتبشم عسلللاکسسوری‌ یعنی دستبند گردنبند گوشواره اینا داری؟ 😍

وای واقعا مرسی گفتین عزیزمممم💓💓قربون مهربونیتون برم یه آدم چقدر میتونه مهربون باشه آخه 😘آره دارم یک گردنبد خریده بودم خیلی عاشقش بودم اونا دادم به دوستم ولی یه سری چیزایی دارم عکسشو بفرستم؟ 

از هر کسی پرسیدم میگه بزرگ شدن اصلا خوب نیس الان دیگه برعکس قدیما که دوست داشتم بزرگ بشم دوست ندارم ...

فداتبشم قشنگم آره بزرگی چیز خوبی نیست فداتبشم. وای عزیزم فضولی چیه این چه حرفیه قشنگم؟ من سوئد بودم 😘

فداتبشم قشنگم آره بزرگی چیز خوبی نیست فداتبشم. وای عزیزم فضولی چیه این چه حرفیه قشنگم؟ من سوئد بودم ...

واقعا وای شما چقدر مهربونین پس حتما از این کوچیک بودنم لذت میبرم چه کشور خوبی بودین اونجا درس میخوندین؟ وای چقدر قشنگ